Scyrox V6 vs ATK F1 Extreme vs ATK X1 Ultra

KNT1

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı bayramlar ilk öncelikle, sorum yukarıda benim Scyrox V6 ile fikirlerim çok olumlu fakat bu mouseler ile karşılaştırdığımda herkes farklı bir şey söylemiş yabancı forumlarda, ben de sizlere sormak istedim. Hayırlı günler, cevap yazarsanız mutlu olurum.

scyrox v8 kullanıyorum donanımları aynı zaten çok memnunum bi sıkıntısını görmedim değer fiyatına

X1 diğer ikisi F1 ve V6 ya göre büyük bir mouse büyük bir mouse istiyorsan kesinlikle X1 diğer ikisinin arasından ise v6'yı al geç derim.

X1 diğer ikisi F1 ve V6 ya göre büyük bir mouse büyük bir mouse istiyorsan kesinlikle X1 diğer ikisinin arasından ise v6'yı al geç derim.
Ben sadece V6 ve F1 arasındaki coating farkını merak ediyorum benim elim aşırı terliyor çünkü

O zaman F1 daha iyi olur ama doktora gittiniz mi terleme için gitmenizi öneririm.
Valla hocam önemli değildir diye gitmedim ayrıca sadece coating için sizce 1k fark ödemeye değer mi?

Bana kalırsa değmez bende de var zaten Scyrox V8 ve V6 ama benim de elim pek terlemeyen biri olduğum için pek terlemiyor.

Anladım hocam çok sağ olun son olarak şunu soracağım PAW3950 Ultra ile PAW3950 arasınds bir fark var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…