Scyrox V6 vs Attack Shark R5 Ultra karbon fiber

The Asmen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: RTX4070
İşlemci: İ714700F
Ram: 16GB
SSD:1TB Kingston NV3
Arkadaşlar normalde Scyrox alacaktım ama kararsız kaldım. Aynı özellikler tek farkı R5 ultrada kasa karbonfiber sizce sorun çıkar mı, kronik sorunu var mıdır R5 ultranın?

Arkadaşlar normalde Scyrox alacaktım ama kararsız kaldım. Aynı özellikler tek farkı R5 ultrada kasa karbonfiber sizce sorun çıkar mı, kronik sorunu var mıdır R5 ultranın?

Attack Shark mouse tarafında bayağı sorunlu bir marka benim için R5 sorunsuz olsa da diğer mouselarda sorun yaşayan çok.

Attack Shark mouse tarafında bayağı sorunlu bir marka benim için R5 sorunsuz olsa da diğer mouselarda sorun yaşayan çok.

Hocam peki sizce alınır mı? Çünkü mcu da sıkıntı yok sensörü zaten iyi 8000 Hz ikisinde de var kasası sadece daha iyi ondan dolayı soruyorum.

Hocam peki sizce alınır mı? Çünkü mcu da sıkıntı yok sensörü zaten iyi 8000 Hz ikisinde de var kasası sadece daha iyi ondan dolayı soruyorum.

Hocam ağırlıkları çok yakın bence Scyrox daha mantıklı gibi.

SCYROX lamzunun alt markası bence daha az problem yaşama ihtimaliniz var Attackshark ise sorunlarıyla ünlüydü .

Scyrox Lamzu'nun alt markası bence daha az problem yaşama ihtimaliniz var Attack Shark ise sorunlarıyla ünlüydü.

Hocam bir de koskoca Wraith adı altında oda önemli. Herhangi bir sıkıntıda 2 yıl garanti bir de kutudan 8K dongle çıkması mükemmel bir şey yurt dışından geliyor 30 dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…