Scyrox V6 vs Zenith Pro vs Blitz Ultimate

Bütçe
3400

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Arkadaşlar merhaba, kendime kablodan bıktığım için kablosuz fare alacağım. Birkaç model buldum ancak bu üçünde kararsız kaldım. Rampage bende pek tercih etmem. Ama bu iki mouse gerçekten donanımı premium seviyede. Forumlarda baktığım kadarıyla Rampage adı geçtiği gibi alınmaz yazıyor. Scyrox markasınında ne kadar güvenilir olduğunu ve dayanacağını bilmiyorum. Yeni bir marka. Bu üçü arasından hangisini tercih etmeliyim.

Not: Scyrox v6, Gaming Gen TR'den tercih edersem alacağım. Wraith'ten almayacağım.

Ben de arada çok seçim yapmaya çalıştım ama Scyrox v6 en mantıklısı gibi duruyor. Çok kullananı ve memnun olanı var. O yüzden Scyrox alacağım ben.

Ben de arada çok seçim yapmaya çalıştım ama Scyrox V6 en mantıklısı gibi duruyor. Çok kullananı ve memnun olanı var. O yüzden Scyrox alacağım ben.

Hocam sizdemi bu fareler arasında kaldınız. Ben arkadaşımla araştırdıkta Rampage Zenith Pro alalım diye. Sanırım vazgeçicem. Çünkü herkes almayın diyorlar.

Hocam sizdemi bu fareler arasında kaldınız. Ben arkadaşımla araştırdıkta Rampage Zenith Pro alalım diye. Sanırım vazgeçicem. Çünkü herkes almayın diyorlar.
Ben de ilk başta Zenith Pro ve Blitze baktım ama sonra çok araştırdım. Akko markasına bile baktım ama bu markalarda illaha ki bir problem çıkıyor. Scyrox v6 ve v8 alınabilecek tek seçenek gibi geldi bana çünkü çok alan var ve alan herkes memnun. Memnun olmayan görmedim.

Ben de ilk başta Zenith Pro ve Blitze baktım ama sonra çok araştırdım. Akko markasına bile baktım ama bu markalarda illaha ki bir problem çıkıyor. Scyrox v6 ve v8 alınabilecek tek seçenek gibi geldi bana çünkü çok alan var ve alan herkes memnun. Memnun olmayan görmedim.

Bu batarya ile ilgili sorun yaşayan olmuş sanırım hocam. Yabancı kaynaktı, şarjı ya hızlı bitiyor ya da çalışmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı