E Enes kocaman Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar ben Scyrox V6 Wireless mouse aldım kutuyu açınca mousun altındaki skatezlerde jelatin tarzı şeyler var mı sökmem gereken? Bilgilendirir misiniz?
Arkadaşlar ben Scyrox V6 Wireless mouse aldım kutuyu açınca mousun altındaki skatezlerde jelatin tarzı şeyler var mı sökmem gereken? Bilgilendirir misiniz?
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.051 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #2 Hayır yok.
E Enes kocaman Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Peki bu farenin kutusunun içinden çıkan dongle nasıl kullanacağım.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.051 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #4 Enes kocaman dedi: Peki bu farenin kutusunun içinden çıkan dongle nasıl kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden çıkan kabloya takacaksın ve kabloyu bilgisayarına takacaksın, sonrasında altındaki tuştan fareyi açıp kullanabilirsin.
Enes kocaman dedi: Peki bu farenin kutusunun içinden çıkan dongle nasıl kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İçinden çıkan kabloya takacaksın ve kabloyu bilgisayarına takacaksın, sonrasında altındaki tuştan fareyi açıp kullanabilirsin.
E Enes kocaman Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 Teşekkür ederim kralsın.