İnceleme Scyrox V6

Merhaba bugün Scyrox V6 modelinin kendi çapımca incelemesini yapacağım.

Genel özellikleri.

Omron optik switch.
250mAh batarya.
8KHz desteği.
8KHz dongle içeriği.

Kargolama ve paket:

Ben Wraith üzerinden mavi rengini Aras Kargo ile satın aldım, kargo elime 2 gün içerisinde sağlam, korunaklı ve düzgün şekilde geldi, kargodan memnun kaldım.

Kutusu verdiğiniz paraya göre gerçekten kaliteli ve premium hissiyat veriyor açılışı aynı şekilde gerçekten çok kaliteli hissetiriyor

IMG_20250611_190555.jpg

IMG_20250611_190610.jpg

Satın alım süreci:

Ben Wraith üzerinden bayram indirimi ile 2700TL civarı bir miktara aldım ayrıca swar kodunu kullandım, parolopara+İyzico gibi avantajlardan yararlanamadım maalesef🫤

Şu an hala İyzico ve parolopara ile çok uyguna getirebilirsiniz ilk satın alım ile neredeyse 1000TL indirim alıyorsunuz ayrıca kod ile bu indirim 1100TL oluyor alacaklar için.

Ben mavi modelini aldım V8 modeli tutuş şeklime uymadığı için onu almadım V6 modeli gerçekten elime tam uydu ve rengi bir o kadar güzel geldi. Şu an stoklarda beyaz ve mavi rengi bulunuyor.

Kutu içeriği:

1X Scyrox v6.

1X örgülü kablo

1X yedek skatez.

1X 8KHz destekli.

1X kullanım kılavuzu

IMG_20250611_190937.jpg

Kutu içeriği bana göre yeterli olmuş bu kadar para vererek içerisinde dongle çıkmayan modeller var bundan dolayı bana kutu içeriği yeterli geldi.

Tasarım:

Tasarım olarak kesinlikle çok iyi bir iş çıkarılmış scroll ve yan tuşlar siyah yapılmış bu da mavi renk ile çok iyi bir kombinasyon olmuş ve farenin sadeliği ve premium olma özelliğini bana göre arttırmış diğer renkler ile de güzel duruyor.

Farenin yan kısmında küçük şık bir Scyrox yazısı altında ise LED bölümü var o kısımdan DPI ayarınızın hangi seviyede olduğunu bakıp anlayabiliyorsunuz.

Farenin alt kısmında açma kapama tuşu ve DPI değiştirme tuşu bulunuyor bunu programdan değiştirebiliyorsunuz.
Polling rate vb. şeyleri atayabilirsiniz.

IMG_20250611_195810.jpg

IMG_20250611_195816.jpg

IMG_20250611_195825.jpg

Ağırlık:

Ağırlık olarak kutu üzerine 36±3 yazılmış bir nevi doğru şu şekilde yani mouse kutudan ilk çıktığı zaman skatez ile gelmiyor o hali ile 36 gram skatez taktıktan sonra 40 gram oluyor bence saçma olmuş 40 gram zaten aşırı yeterli olmuşken kutu üzerine 36 yazmışlar.

Malzeme Kalitesi:

Şahsen birçok insan almadan malzeme kalitesini kötü olarak düşünüyor ama ben öyle düşünmüyordum ve öyle de çıktı. Kaplama olarak orta kalite bir mat buz kaplama var, benim elim deli gibi terle misine rağmen mouse üzerinde bir nem ya da ter damlası kalmadı ayrıca elimde kaymadı, tahmin ettiğiniz üzere her yerden bastırmış olmama rağmen hiçbir gıcırtı sesi duymadım aynı şekilde sallama sırasında hiçbir ses yoktu, scroll tuşu gerçekten sert kaliteli hissettiriyor en azından üst segment fareler ile neredeyse aynı kalitede bir tat veriyor(uzun kullanımda ne olur bilemem?) Scyrox'un kendi sitesini sorduğumda encoder olarak kendi özel encoderlarını kullanıyorlarmış ve ayrıca bu encoderın toz geçirmediğini de söylediler. Yan tuşlar gayet yerinde ve güzeldi bir sallantı ya da herhangi bir sorunu yoktu aynı şekilde m1- M.2'de gayet iyiydi. Son olarak hafif bir düşme testi yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım.

Boyut, shape ve ergonomi:

Benim elim 18cm farenin kendisi 119 X 61 X 40 mm büyük ihtimalle V6 modeli 17-19cm eli olan insalara uygun gelecektir eğer daha büyükse eliniz ATK modellerine bakmanızı öneririm çünkü hem V6 hem de V8 elinize küçük kalır bu durumda tercih olarak ATK X1 öneririm.

Screenshot_2025-06-11-20-14-45-900_com.android.chrome.jpg

Ayrıca eğer claw bir tutuşa sahipseniz ve Scyrox alacaksanız V8 modeli palm bir tutuşunuz varsa V6 modeli daha uygun olacaktır.

Switch, Click'ler ve sensör:

Switch olarak bu mouse Omron optik switch kullanmış ve bu switchler gayet kaliteli switchler finalmouse ve Logitech serisinin switchlerini Omron üretiyor. Sağ ve sol basım hissiyatı bana orta derece sesli ve hoş geldi. Yan tuşlar ise gayet tok bir sese sahip onların da kaliteli bir ses verdiğini söyleyebilirim bu switchler bu fiyata bana göre fırsat gibi.

Scroll ise döndürmesi hoş ve tatmin edici geldi ama basış hissiyatı biraz sertti o yüzden birazcık sevmedim o kısmı ama bir o kadar da kaliteli bir hissiyatı vardı bana göre.

Sensör olarak en yeni ve kaliteli olan PAW3950 kullanılmış 3395 ile fazla bir fark yok bana göre ama sonuçta yeni teknoloji bu arada farenin encoder kısmına ek sensör kısmıda toz almıyor diye gözlemledim ben eğer yaşayan varsa yazıp bilgilendirirse çok güzel olur😁

Pil Ömrü:

Pilinin yeterliliği kişiden kişiye değişiyor bana 250mAh yeterli geliyor kimisi 300-350 istiyor ama bu ağırlığıda arttırıyor maalesef. Ben 5 saatlik 4KHz ve Pure modu ile %21 şarj tükettim bu bazılarında %30-40 olabiliyor nedeni ne hala anlayamadım? Bana gelen böyle gelmiş.

Sonuç olarak;
Artıları.
+8KHz desteği.
+Kaliteli malzeme.
+Kaliteli sensör.
+Uygun fiyat.
+Çok iyi kaplama.
+İyi batarya.
+Sade ve rahat yazılım desteği.
+Ergonomik
+Ultra hafif.

Eksiler:

• Sürten skatezler.
  • Sert scroll (kişisel)
Benim bulduğum ve gözlemlediğim şeyler bunlar.

Eğer bir sorunuz varsa yazabilirsiniz her zaman yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Genel özellikleri.

Omron optik switch.
250mAh batarya.
8KHz desteği.
8KHz dongle içeriği.

kargolama ve paket:

ben Wraith üzerinden mavi rengini Aras Kargo ile satın aldım, kargo elime 2 gün içerisinde sağlam, korunaklı ve düzgün şekilde geldi, kargodan memnun kaldım.

Kutusu verdiğiniz paraya göre gerçekten kaliteli ve premium hissiyat veriyor açılışı aynı şekilde gerçekten çok kaliteli hissetiriyor

Eki Görüntüle 2509944

Eki Görüntüle 2509945

Satın alım süreci:

ben Wraith üzerinden bayram indirimi ile 2700TL civarı bir miktara aldım ayrıca swar kodunu kullandım, parolopara+İyzico gibi avantajlardan yararlanamadım maalesef🫤

Şu an hala İyzico ve parolopara ile çok uyguna getirebilirsiniz ilk satın alım ile neredeyse 1000TL indirim alıyorsunuz ayrıca kod ile bu indirim 1100TL oluyor alacaklar için.

Ben mavi modelini aldım V8 modeli tutuş şeklime uymadığı için onu almadım V6 modeli gerçekten elime tam uydu ve rengi bir o kadar güzel geldi. Şu an stoklarda beyaz ve mavi rengi bulunuyor.

kutu içeriği:

1X Scyrox v6.

1X örgülü kablo

1X yedek skatez.

1X 8KHz destekli.

1X kullanım kılavuzu

Eki Görüntüle 2509955

kutu içeriği bana göre yeterli olmuş bu kadar para vererek içerisinde dongle çıkmayan modeller var bundan dolayı bana kutu içeriği yeterli geldi

tasarım:

tasarım olarak kesinlikle çok iyi bir iş çıkarılmış scroll ve yan tuşlar siyah yapılmış bu da mavi renk ile çok iyi bir kombinasyon olmuş ve farenin sadeliği ve premium olma özelliğini bana göre arttırmış diğer renkler ile de güzel duruyor.

Farenin yan kısmında küçük şık bir Scyrox yazısı altında ise LED bölümü var o kısımdan DPI ayarınızın hangi seviyede olduğunu bakıp anlayabiliyorsunuz.

Farenin alt kısmında açma kapama tuşu ve DPI değiştirme tuşu bulunuyor bunu programdan değiştirebiliyorsunuz.

Eki Görüntüle 2509986

Eki Görüntüle 2509987

Eki Görüntüle 2509985

ağırlık:

ağırlık olarak kutu üzerine 36±3 yazılmış bir nevi doğru şu şekilde yani mouse kutudan ilk çıktığı zaman skatez ile gelmiyor o hali ile 36 gram skatez taktıktan sonra 40 gram oluyor bence saçma olmuş 40 gram zaten aşırı yeterli olmuşken kutu üzerine 36 yazmışlar.

malzeme kalitesi:

Şahsen birçok insan almadan malzeme kalitesini kötü olarak düşünüyor ama ben öyle düşünmüyordum ve öyle de çıktı. Kaplama olarak orta kalite bir mat buz kaplama var, benim elim deli gibi terle misine rağmen mouse üzerinde bir nem ya da ter damlası kalmadı ayrıca elimde kaymadı, tahmin ettiğiniz üzere her yerden bastırmış olmama rağmen hiçbir gıcırtı sesi duymadım aynı şekilde sallama sırasında hiçbir ses yoktu, scroll tuşu gerçekten sert kaliteli hissettiriyor en azından üst segment fareler ile neredeyse aynı kalitede bir tat veriyor(uzun kullanımda ne olur bilemem?) Scyrox'un kendi sitesini sorduğumda encoder olarak kendi özel encoderlarını kullanıyorlarmış ve ayrıca bu encoderın toz geçirmediğini de söylediler. Yan tuşlar gayet yerinde ve güzeldi bir sallantı ya da herhangi bir sorunu yoktu aynı şekilde m1- M.2'de gayet iyiydi. Son olarak hafif bir düşme testi yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım.

boyut, shape ve ergonomi:

benim elim 18cm farenin kendisi 119 X 61 X 40 mm büyük ihtimalle V6 modeli 17-19cm eli olan insalara uygun gelecektir eğer daha büyükse eliniz ATK modellerine bakmanızı öneririm çünkü hem V6 hem de V8 elinize küçük kalır bu durumda tercih olarak ATK X1 öneririm.

Eki Görüntüle 2510009

Ayrıca eğer claw bir tutuşa sahipseniz ve Scyrox alacaksanız V8 modeli palm bir tutuşunuz varsa V6 modeli daha uygun olacaktır.

switch, Click'ler ve sensör:

switch olarak bu mouse Omron optik switch kullanmış ve bu switchler gayet kaliteli switchler finalmouse ve Logitech serisinin switchlerini Omron üretiyor. Sağ ve sol basım hissiyatı bana orta derece sesli ve hoş geldi. Yan tuşlar ise gayet tok bir sese sahip onların da kaliteli bir ses verdiğini söyleyebilirim bu switchler bu fiyata bana göre fırsat gibi.

Scroll ise döndürmesi hoş ve tatmin edici geldi ama basış hissiyatı biraz sertti o yüzden birazcık sevmedim o kısmı ama bir o kadar da kaliteli bir hissiyatı vardı bana göre.

Sensör olarak en yeni ve kaliteli olan PAW3950 kullanılmış 3395 ile fazla bir fark yok bana göre ama sonuçta yeni teknoloji bu arada farenin encoder kısmına ek sensör kısmıda toz almıyor diye gözlemledim ben eğer yaşayan varsa yazıp bilgilendirirse çok güzel olur😁

pil ömrü:

pilinin yeterliliği kişiden kişiye değişiyor bana 250mAh yeterli geliyor kimisi 300-350 istiyor ama bu ağırlığıda arttırıyor maalesef. Ben 5 saatlik 4KHz ve Pure modu ile %21 şarj tükettim bu bazılarında %30-40 olabiliyor nedeni ne hala anlayamadım? Bana gelen böyle gelmiş.

Sonuç olarak;
Artıları.
+8KHz desteği.
+Kaliteli malzeme.
+Kaliteli sensör.
+Uygun fiyat.
+Çok iyi kaplama.
+İyi batarya.
+Ergonomik
+Ultra hafif.

eksiler:

• Sürten skatezler.
  • Sert scroll (kişisel)

eğer bir sorunuz varsa yazabilirsiniz her zaman yardımcı olurum.

V8 kullanıyorum teknik özellikleri ayın zaten eksilere hak veriyorum scrollu diğer mouselara göre sert skatezleride bu fiyata berbat denebilir.

@KNT1 Wraith üzerinden ilk defa alışveriş yapacağım iyzco ve parolapara kampanyaları hakkında bilgi verebilir misiniz? Nasıl faydalanabilirim?

Genel özellikleri.

Omron optik switch.
250mAh batarya.
8KHz desteği.
8KHz dongle içeriği.

Kargolama ve paket:

Ben Wraith üzerinden mavi rengini Aras Kargo ile satın aldım, kargo elime 2 gün içerisinde sağlam, korunaklı ve düzgün şekilde geldi, kargodan memnun kaldım.

Eki Görüntüle 2509944

Eki Görüntüle 2509945

Satın alım süreci:

Ben Wraith üzerinden bayram indirimi ile 2700TL civarı bir miktara aldım ayrıca swar kodunu kullandım, parolopara+İyzico gibi avantajlardan yararlanamadım maalesef🫤

Kutu içeriği:

1X Scyrox v6.

1X örgülü kablo

1X yedek skatez.

1X 8KHz destekli.

1X kullanım kılavuzu

Eki Görüntüle 2509955

Kutu içeriği bana göre yeterli olmuş bu kadar para vererek içerisinde dongle çıkmayan modeller var bundan dolayı bana kutu içeriği yeterli geldi.

Tasarım:

Tasarım olarak kesinlikle çok iyi bir iş çıkarılmış scroll ve yan tuşlar siyah yapılmış bu da mavi renk ile çok iyi bir kombinasyon olmuş ve farenin sadeliği ve premium olma özelliğini bana göre arttırmış diğer renkler ile de güzel duruyor.

Eki Görüntüle 2509986

Eki Görüntüle 2509987

Eki Görüntüle 2509985

Ağırlık:

Ağırlık olarak kutu üzerine 36±3 yazılmış bir nevi doğru şu şekilde yani mouse kutudan ilk çıktığı zaman skatez ile gelmiyor o hali ile 36 gram skatez taktıktan sonra 40 gram oluyor bence saçma olmuş 40 gram zaten aşırı yeterli olmuşken kutu üzerine 36 yazmışlar.

Malzeme Kalitesi:

Boyut, shape ve ergonomi:

Benim elim 18cm farenin kendisi 119 X 61 X 40 mm büyük ihtimalle V6 modeli 17-19cm eli olan insalara uygun gelecektir eğer daha büyükse eliniz ATK modellerine bakmanızı öneririm çünkü hem V6 hem de V8 elinize küçük kalır bu durumda tercih olarak ATK X1 öneririm.

Eki Görüntüle 2510009

Switch, Click'ler ve sensör:

Switch olarak bu mouse Omron optik switch kullanmış ve bu switchler gayet kaliteli switchler finalmouse ve Logitech serisinin switchlerini Omron üretiyor. Sağ ve sol basım hissiyatı bana orta derece sesli ve hoş geldi. Yan tuşlar ise gayet tok bir sese sahip onların da kaliteli bir ses verdiğini söyleyebilirim bu switchler bu fiyata bana göre fırsat gibi.

Pil Ömrü:

Pilinin yeterliliği kişiden kişiye değişiyor bana 250mAh yeterli geliyor kimisi 300-350 istiyor ama bu ağırlığıda arttırıyor maalesef. Ben 5 saatlik 4KHz ve Pure modu ile %21 şarj tükettim bu bazılarında %30-40 olabiliyor nedeni ne hala anlayamadım? Bana gelen böyle gelmiş.

Sonuç olarak;
Artıları.
+8KHz desteği.
+Kaliteli malzeme.
+Kaliteli sensör.
+Uygun fiyat.
+Çok iyi kaplama.
+İyi batarya.
+Ergonomik
+Ultra hafif.

Eksiler:

• Sürten skatezler.
  • Sert scroll (kişisel)

Eğer bir sorunuz varsa yazabilirsiniz her zaman yardımcı olurum.
V8 kullanıyorum teknik özellikleri ayın zaten eksilere hak veriyorum scrollu diğer mouselara göre sert skatezleride bu fiyata berbat denebilir.
E hocam skatezleri değiştirsek olmaz mı başka skatez ile? Ayrıca pure modu nedir?

Ve de tüm bileşenleri ve özellikleri aynı olmasına rağmen Lamzu Maya X ile farkı nedir?

Genel olarak memnun musunuz acaba? Bende almayı düşünüyorum fakat Darmoshark M3 Pro Max ile arada kaldım M3 modeline ek olarak dongle alınca 2700 gibi bir fiyata denk geliyor scyrox a göre 300tl daha ucuz durumda oluyor hala hangisini tercih etmeliyim? ek olarak MCHOSE L7 Pro

Genel olarak memnun musunuz acaba? Bende almayı düşünüyorum fakat Darmoshark M3 Pro Max ile arada kaldım M3 modeline ek olarak dongle alınca 2700 gibi bir fiyata denk geliyor Scyrox'a göre 300TL daha ucuz durumda oluyor hala hangisini tercih etmeliyim? Ek olarak MCHOSE L7 Pro

Genel olarak memnunum alışmam 1 2 hafta sürdü bana göre yandaki mouse tuşları biraz geride gibi şarjı güzel gidiyor 8K Low latency modunda kablosu biraz ağır şarjda kullanırken rahatsız ediyor hafif mouse seviyorsanız alın derim.

E hocam skatezleri değiştirsek olmaz mı başka skatez ile? Ayrıca pure modu nedir?

Ve de tüm bileşenleri ve özellikleri aynı olmasına rağmen Lamzu Maya X ile farkı nedir?
farkı fiyat galiba hocam skatezleride dot skatez ile değiştirdim ben aldıktan 2 hafta sonra

Genel olarak memnunum alışmam 1 2 hafta sürdü bana göre yandaki mouse tuşları biraz geride gibi şarjı güzel gidiyor 8K Low latency modunda kablosu biraz ağır şarjda kullanırken rahatsız ediyor hafif mouse seviyorsanız alın derim.

farkı fiyat galiba hocam skatezleride dot skatez ile değiştirdim ben aldıktan 2 hafta sonra
hocam low latency modu nedir ben genelde cs valo gibi fps oyunlarında 4k hz de kullanmayı düşünüyorum

Hocam Low latency modu nedir ben genelde CS Valorant gibi FPS oyunlarında 4K Hz de kullanmayı düşünüyorum.

Low latency gecikme süresini azaltıyor şarjdan daha fazla yiyor ama yediği şarjı farketmeniz için süre tutmanız lazım 4K'den üstüde kullanmayın bence ben şarjını denemek için 8K da denemiştim bende 4k hzde kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı