kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.294 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #11 juggernautdrivex dedi: Hocam sleeve skates grip tape wraithten 1 er adet aldım dot skatesleri fazlamı alsaydım acaba stok olsun yedek diye Genişletmek için tıkla... İçinden fazlaca cikiyor hocam zaten.
juggernautdrivex dedi: Hocam sleeve skates grip tape wraithten 1 er adet aldım dot skatesleri fazlamı alsaydım acaba stok olsun yedek diye Genişletmek için tıkla... İçinden fazlaca cikiyor hocam zaten.
juggernautdrivex Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 285 7 Nisan 2025 #12 kxy dedi: İçinden fazlaca cikiyor hocam zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman kutu içinden çıkan skatesleri kullanmayayım kalsınlar X-ray skates stok gelirse ondan da alayım mı daha mı iyi onlar
kxy dedi: İçinden fazlaca cikiyor hocam zaten. Genişletmek için tıkla... O zaman kutu içinden çıkan skatesleri kullanmayayım kalsınlar X-ray skates stok gelirse ondan da alayım mı daha mı iyi onlar
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 16.294 Makaleler 2 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #13 juggernautdrivex dedi: O zaman kutu içinden çıkan skatesleri kullanmayayım kalsınlar X-ray skates stok gelirse ondan da alayım mı daha mı iyi onlar Genişletmek için tıkla... Fazla kalite farki yok hocam ama alabilirsiniz. Hangisi size daha rahat gelirse onu kullanirsiniz.
juggernautdrivex dedi: O zaman kutu içinden çıkan skatesleri kullanmayayım kalsınlar X-ray skates stok gelirse ondan da alayım mı daha mı iyi onlar Genişletmek için tıkla... Fazla kalite farki yok hocam ama alabilirsiniz. Hangisi size daha rahat gelirse onu kullanirsiniz.
juggernautdrivex Hectopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 285 7 Nisan 2025 #14 kxy dedi: İçinden fazlaca cikiyor hocam zaten. Genişletmek için tıkla... 8 10k DPI sens 2 oynuyorum millet görünce yuh bune diyor skatesler kaymiiyor ki DPI dusureyim ,
kxy dedi: İçinden fazlaca cikiyor hocam zaten. Genişletmek için tıkla... 8 10k DPI sens 2 oynuyorum millet görünce yuh bune diyor skatesler kaymiiyor ki DPI dusureyim ,