Scyrox V8 8K mouse yeterli mi?

Bütçe
6500
Scyrox V8 kullanıyorum gayet güzel bir cihaz sadece malzeme kalitesi ucuzmuş gibi hissettiriyor ama onun dışında cidden çok güzel cihaz

Hafif olduğu için öyle hissettiriyor olabilir mi hocam? Hafif yapmak için malzemeyi falan inceltiyorlar çünkü, gıcırdama ezilme falan olmuyorsa normal kullanımda sorun yok.

Hafif olduğu için öyle hissettiriyor olabilir mi hocam? Hafif yapmak için malzemeyi falan inceltiyorlar çünkü, gıcırdama ezilme falan olmuyorsa normal kullanımda sorun yok.
Muhtemelen dediğiniz gibi, çok hafif bir cihaz. Öyle gıcırdama vs yok ama mouse düşse paramparça olacakmış gibi hissettiriyor. Dediğiniz gibi ağırlığından dolayı olması muhtemel

Muhtemelen dediğiniz gibi, çok hafif bir cihaz. Öyle gıcırdama vs yok ama mouse düşse paramparça olacakmış gibi hissettiriyor. Dediğiniz gibi ağırlığından dolayı olması muhtemel
Benimki yere düştü kedim sağolsun ama sapasağlam. Beast X Max sipariş verdim Scyrox V8 ile kıyas yaparım.

Benimki yere düştü kedim sağ olsun ama sapasağlam. Beast X Max sipariş verdim Scyrox V8 ile kıyas yaparım.

Beast X Max çok daha premium bir ürün karşılaştırılır ama Beast X Max her halükarda daha iyidir.
Bir de yeni çıkan limited Edition mı sipariş verdiniz hocam yoksa düz X Max mı?

Beast X Max çok daha premium bir ürün karşılaştırılır ama Beast X Max her halükarda daha iyidir.
Bir de yeni çıkan limited Edition mı sipariş verdiniz hocam yoksa düz X Max mı?
İkinci el aldım hocam satışta olmayan zebra modeli. Siyah beyaz karışık setup gittiğim için tercih ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…