Scyrox V8 8K Wireless mouse alınır mı?

Bütçe
3000

Sahsen ben 4K Hz de kullanıyorum kendi mouse mi ve 1K Hz ile arasinda gayet fark var. Ben bile hissedebiliyorsam profesyonel olmamama ragmen ust seviye bir oyuncu rahatça hisseder. Ekstradan serbest birakmalari neyi degistirecek soyler misin? E-spor sahnesinde herkes şu şu mouse yi kullaniyorsa oyuncuda kendisine ayni mouse yi alip devam etmek istemezmi sence alisik oldugu cihazi kullanmak icin.

İroni yaptığımı bile anlamamışsın ki dostum neyse iyi Sosyaller.

Siz zaten bütün konulara gereksiz anlarda girip saçma önerilerde bulunuyorsunuz sürekli. Neyin ironisi bu? Dalga mı geçiyorsun benimle reflex aç vuruşlar gider falan diye. Konuyla alakalı konuşmayacaksan hiç yazma. Geçen daha 5000 serisi çıkmadan ikinci el 4000 serisi ekran kartı falan öneriyorsun insanlara. Yazmak zorunda değilsin her konuda, böyle ironi yapıp ironiyi bile anlamamışsın falan deme gereksiz konu uzuyor.

Hz de keramet olsaydı önce profesyoneller kullanırdı hocam. Ayrıca 1ms ile 0.25 ms farkını anlayamazsın sizin gözünüz saniyede 4000 kere yenilenen bir teknolojiyi anlayamaz bu değer tamamen doğru olsa dahi dediğim gibi gereksiz.

İroni yapıp yapmayacağını sana soracak değilim edebinle yazıyorsan yaz. Ayrıca cevabı sana değil yukarıdaki hocama yazdım. Sen orada 2. el trafo gibi 3080 önerirken ben 4060 önerdim. Kas gücü olarak daha düşük olabilir fakat en azından güncel teknoloji ve tdp değeri açısından daha iyi. Ona bakılırsa 3060 yerine 1080 ti alalım?

NVIDIA sizden 3 adım önde zaten merak etme adamlar 4000 serisini çıkarırken DLSS 4'ü geliştiriyorlardı bunlar pazarlama taktiği. 5000 serisinde elinde DLSS 4 olması için sakladı zaten yoksa loseless scaling gibi 3 kuruş paraya bu teknolojinin demosu olan işler de vardı. Trafo gibi 3080 şu anda 4000 serisi kartlar en üst seviye çünkü 5000 serisi tam olarak piyasaya girmedi zaten en çok Türkiye'de 5060 falan satar insanların bütçesine uygun. Bu yüzden 5000 serisi çıkmadan ikinci el 4060 önermek saçma siz de biliyorsunuz ve inatla savunuyorsunuz. Konuda da savunamadınız kendinizi bence bu konuyu da dağıtmayalım ne yazarsanız yazın ben cevap yazmayacağım haberiniz olsun. 3060 ile 1080 Ti karşılaştırması komikti.

Hocam tüm tartışmanızı okudum. Sonlara doğru biraz konudan sapmışsınız fakat az çok aklımda bir fikir oluştu. Hafif bir mouse aradığım için 85 gram olan G Pro'yu alma taraftarı değilim. Scyrox V8 i seçmiş olmamdaki en büyük etken hafif olması, yoksa hz muhabbeti o kadar etkilemedi beni. Siz Scyrox v8 kullandınız mı bu arada?

Kullanmadim ama benzer sisteme sahip ATK Blazing Sky X1 Pro Max kullaniyorum cok memnunum. Scyrox V8 claw icin bicilmis kaftan zaten.

Kullanmadim ama benzer sisteme sahip ATK Blazing Sky X1 Pro Max kullaniyorum cok memnunum. Scyrox V8 claw icin bicilmis kaftan zaten.
Sizce Wraith'den mi satın alayım Gaminggentr'den mi? Gaminggen'de 300 TL daha uygun fiyatı. Garanti mantığı iki sitede de aynı mıdır? Hiç riske girmeyip Wraith'den almayı düşündüm

@kxy hocam böyle bi görüntü var sensörde kırık gibimi yanlış kesimmi anlayamadım . Sizde varmı böyle birşey

Dosya Ekleri

• 20250322_104118.jpg
    218,1 KB · Görüntüleme: 135
  • 20250322_104040.jpg
    216,6 KB · Görüntüleme: 133
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…