Oynadığım her oyunda fareyi sağa sola çevirince oyun takılıyor ve fare imlecinin ikinci ekrana kaydığını görüyorum. Bunun sebebi ne? Polling rate ile alakalı olabilir mi?
Oynadığım her oyunda fareyi sağa sola çevirince oyun takılıyor ve fare imlecinin ikinci ekrana kaydığını görüyorum. Bunun sebebi ne? Polling rate ile alakalı olabilir mi?
Hep dediğimiz gibi oyunlarda 8K gereksiz çünkü çoğu oyunda henüz 8K stabil değil. İşlemciniz ne kadar iyi olursa olsun oyun motoru ve sunucular 8000 Hertz’lik yenileme hızını işleyemediği sürece kullanmanın hiçbir mantığı yok. 2000 Hertz yeterli, ben de öyle kullanıyorum.
Bazı rekabetçi oyunlarda her ne kadar problem yok gibi gözükse de 8000 Hertz artılarından çok eksileri olan bir özellik
Ayrıca Windows'da DirectInput diye bir şey var ve bu ayarla 8000 Hertz çakışabiliyor. Daha Windows ile uyumlu değil.