Scyrox V8 8K Wireless mouse kullanırken oyunlar takılıyor

913750

Picopat
Bu fareyi yeni aldım ve ayarlar bu şekilde.

Oynadığım her oyunda fareyi sağa sola çevirince oyun takılıyor ve fare imlecinin ikinci ekrana kaydığını görüyorum. Bunun sebebi ne? Polling rate ile alakalı olabilir mi?

Sistem kötüyse olabiliyor herhalde ve rekabetçi oyunlar dışı 1K da kullanmanı tavsiye ederim.

8k gereksiz 2k yeterli

7800xt ekran kartı
r5 7600 işlemci var ama
Bide 2k ile dene kasıyormu kasmıyorsa 8k dan dolayıdır çok yük bindirir işlemciye

Kasmasını pek bilmem ama 2k yeterli 8k kullanmana gerek yok

Evet onunla alakalı düşür onu 1KHz kullan derim.

Rekabetçi oyunlarda 2k da kullanabilirsin diğer türlü 1k daha iyi

Hep dediğimiz gibi oyunlarda 8K gereksiz çünkü çoğu oyunda henüz 8K stabil değil. İşlemciniz ne kadar iyi olursa olsun oyun motoru ve sunucular 8000 Hertz’lik yenileme hızını işleyemediği sürece kullanmanın hiçbir mantığı yok. 2000 Hertz yeterli, ben de öyle kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı rekabetçi oyunlarda her ne kadar problem yok gibi gözükse de 8000 Hertz artılarından çok eksileri olan bir özellik

Ayrıca Windows'da DirectInput diye bir şey var ve bu ayarla 8000 Hertz çakışabiliyor. Daha Windows ile uyumlu değil.

Son düzenleme:
8KHz de kullanmana gerek yok yaradan çok zararı var onun. Maksimum 2KHz yeterli olacaktır.

8KHz kullanım performansı düşürür ve güç tüketimini artırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…