Hocam normalde açmaya gerek yok ama kimisi de açık kullanınca rahat ediyor. Elimizin titremeleri bile biliyorsunuz fare üzerinde hareket ettirirken etkili. Motion Sycn bu ufak titremeleri ortadan kaldırarak daha düz daha yumuşak hareketlere çeviriyor. Mesela test etmek için Paint'i açın. Bİr motion sync kapalıyken bir de açıkkan bir daire çizin ve düz çizgiler çizin yatay ve dikey. Aradaki fark en iyi orada anlaşılır.
Hocam normalde açmaya gerek yok ama kimisi de açık kullanınca rahat ediyor. Elimizin titremeleri bile biliyorsunuz fare üzerinde hareket ettirirken etkili. Motion Sycn bu ufak titremeleri ortadan kaldırarak daha düz daha yumuşak hareketlere çeviriyor. Mesela test etmek için Paint'i açın. Bİr Motion Sync kapalıyken bir de açıkkan bir daire çizin ve düz çizgiler çizin yatay ve dikey. Aradaki fark en iyi orada anlaşılır.
Hocam 5600x işlemcimde şöyle gözlemledim. Boşta işlemci yüküm 1000hz %7, 2000Hz %11, 4000Hz %16, 8000Hz %24 oluyordu fareyi hızlı hızlı hareket ettirdiğimde. Klavyelerde 8000 raporlama işlemciye yük bindirmezken farede bindiriyor maalesef. Yani FPS düşürüyor biraz 8000hz modu. Benim için 4000hz ideal çünkü Valorant için de yeterli oluyor. FPS kaybım olmuyor.
Hocam 5600X işlemcimde şöyle gözlemledim. Boşta işlemci yüküm 1000Hz %7, 2000Hz %11, 4000Hz %16, 8000Hz %24 oluyordu fareyi hızlı hızlı hareket ettirdiğimde. Klavyelerde 8000 raporlama işlemciye yük bindirmezken farede bindiriyor maalesef. Yani FPS düşürüyor biraz 8000Hz modu. Benim için 4000Hz ideal çünkü Valorant için de yeterli oluyor. FPS kaybım olmuyor.