Kullanmıyorum ama 8 k Hz ve 3950 gibi üst düzey bir sensör kullanmasından alınıcağı belli zaten onun fiyat bandında bundan daha üstün bir ürün yok bence ayrıca bu ürünün yanında dongle veriliyor.
Aktif Olarak kullanıyorum bende aynı fiyata wraith'ten aldım 2-3 gün olacak zaten önermekten dilimin tüyünün bittiği bir ürün çok hafif çok rahat bir mouse skatezlerinizi içinden çıkan seçeneklere göre kendiniz takıyorsunuz ancak çok hızlı olduklarını söyleyemem malzeme kalitesi olarak birazcık uygun fiyatlı plastik kullanılmış ama hafif olduğu için bu çok normal yani özet geçecek olursam herşey hatta kutu tasarımı bile mükemmel bir mouse direkt al bence iyzico 1000tl üzeri 500 tl cashback kampanyasına da katılın 500tl iyzico hesabınıza gelir birdahaki alışverişinizde indirimden yararlanırsınız
Aktif Olarak kullanıyorum bende aynı fiyata wraith'ten 2-3 gün olacak zaten önermekten dilimin tüyünün bittiği bir ürün çok hafif çok rahat bir mouse skatezlerinizi içinden çıkan seçeneklere göre kendiniz takıyorsunuz ancak çok hızlı olduklarını söyleyemem malzeme kalitesi olarak birazcık uygun fiyatlı plastik kullanılmış ama hafif olduğu için bu çok normal yani özet geçecek olursam herşey hatta kutu tasarımı bile mükemmel bir mouse direkt al bence iyzico 1000tl üzeri 500 tl cashback kampanyasına da katılın 500tl iyzico hesabınıza gelir
Evet ben palm claw karışık kullanıyordum v8 tercih ettim arkası biraz büyük hissettirdi ancak hemen alıştım sizin tutuşunuz nedir ona göre v6 yada v8 hangisini tercih etmeniz gerektiğini söyleyeyim tutuşlar da şu şekilde oluyor.