Yakın zamanda Valorant için kablosuz mouse almayı düşünüyorum, şu an Logitech G203 kullanıyorum. Fakat VXE R1 ile Scyrox arasında kaldım. Bütçeyi artırıp alırsam sizce arasında FPS oyunlarında hissedilecek kadar bir fark olur mu ve gerekli mi?
Yakın zamanda Valorant için kablosuz mouse almayı düşünüyorum, şu an Logitech G203 kullanıyorum. Fakat VXE R1 ile Scyrox arasında kaldım. Bütçeyi artırıp alırsam sizce arasında FPS oyunlarında hissedilecek kadar bir fark olur mu ve gerekli mi?
Peki bu fark çok önemli mi ve o bütçeye çıkmama gerek var mı?Aslında ikisi arasında fark var Scyrox tabii ki daha iyi olur.
Peki bu fark çok önemli mi ve o bütçeye çıkmama gerek var mı?
1000 Hz ile 8000 Hz arasında Valorant'ta fark edilecek kadar fark var mı sizce? Ayrıca kablosuz şekilde 8000 Hz verebiliyor mu Scyrox?R1 ele direkt. V8 al.
1000 Hz ile 8000 Hz arasında Valorant'ta fark edilecek kadar fark var mı sizce? Ayrıca kablosuz şekilde 8000 Hz verebiliyor mu Scyrox?
Hocam kablosuzda 8k verir ama hem işlemcinize yük biniyor hemde sarjı 1 gün ancak gidiyor. 8k teknolojisi zaten stabil değil, 2k da falan kullanırsınız diye tahmin ediyorum. Güzel mouse bende kullanıyorum.1000 Hz ile 8000 Hz arasında Valorant'ta fark edilecek kadar fark var mı sizce? Ayrıca kablosuz şekilde 8000 Hz verebiliyor mu Scyrox?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.