Scyrox V8 alınır mı?

bigcherry

Picopat
Yakın zamanda Valorant için kablosuz mouse almayı düşünüyorum, şu an Logitech G203 kullanıyorum. Fakat VXE R1 ile Scyrox arasında kaldım. Bütçeyi artırıp alırsam sizce arasında FPS oyunlarında hissedilecek kadar bir fark olur mu ve gerekli mi?

Yakın zamanda Valorant için kablosuz mouse almayı düşünüyorum, şu an Logitech G203 kullanıyorum. Fakat VXE R1 ile Scyrox arasında kaldım. Bütçeyi artırıp alırsam sizce arasında FPS oyunlarında hissedilecek kadar bir fark olur mu ve gerekli mi?

Aslında ikisi arasında fark var Scyrox tabii ki daha iyi olur.

Peki bu fark çok önemli mi ve o bütçeye çıkmama gerek var mı?

Fiyat farkı için bir şey diyemem ama sensör falan her şey değişiyor ben öyle bir fırsatım olsa düşünmez arttırdım fiyatı.

G203 Shape’ine alışıksan şunu öneririm:

1000 Hz ile 8000 Hz arasında Valorant'ta fark edilecek kadar fark var mı sizce? Ayrıca kablosuz şekilde 8000 Hz verebiliyor mu Scyrox?

2000 Hz en ideali, fazlalığı avantajı olacağına dezavantaj yaratıyor. Pil süresinin 8 saate düşmesini, oyunda stuttering ve hertz dalgalanması yaşanmasını istemiyorsanız 8000 Hertz kullanılmamalı. Çoğu profesyonel oyuncuya bakarsanız 8000 Hertz’e geçen var ama 1000 Hertz ve 2000 Hertz kullanan kişi sayısı daha fazla.
Hatta Türk CS2 oyuncumuz MAJ3R’e bakarsanız 500 Hertz Polling Rate ile oynadığını görebilirsiniz ama adam makine.

1000 Hz ile 8000 Hz arasında Valorant'ta fark edilecek kadar fark var mı sizce? Ayrıca kablosuz şekilde 8000 Hz verebiliyor mu Scyrox?
Hocam kablosuzda 8k verir ama hem işlemcinize yük biniyor hemde sarjı 1 gün ancak gidiyor. 8k teknolojisi zaten stabil değil, 2k da falan kullanırsınız diye tahmin ediyorum. Güzel mouse bende kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı