B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 674 Çözümler 3 7 Temmuz 2025 #21 328914 dedi: Scyrox V8'de de mat kaplama var. Güzel deniliyor ama 39 gram bir farenin 7-8 ay sonrası esneme yapacağını düşünüyorum magnezyum olmadığı sürece o yapısını koruması imkansız. Yine de alınır mı? Alınır. Genişletmek için tıkla... Scyrox V6 almaya karar verdim dediğiniz sorun olur mu? Çoğu kişi öneriyor.
328914 dedi: Scyrox V8'de de mat kaplama var. Güzel deniliyor ama 39 gram bir farenin 7-8 ay sonrası esneme yapacağını düşünüyorum magnezyum olmadığı sürece o yapısını koruması imkansız. Yine de alınır mı? Alınır. Genişletmek için tıkla... Scyrox V6 almaya karar verdim dediğiniz sorun olur mu? Çoğu kişi öneriyor.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 838 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #22 bigcherry dedi: Scyrox V6 almaya karar verdim dediğiniz sorun olur mu? Çoğu kişi öneriyor. Genişletmek için tıkla... bence bu kadar fazla düşünmeyin, güzel mouse. Olabildiğince bir yerlere çarpmamayı deneyin, zaten 2 yıl garantisi yok mu?
bigcherry dedi: Scyrox V6 almaya karar verdim dediğiniz sorun olur mu? Çoğu kişi öneriyor. Genişletmek için tıkla... bence bu kadar fazla düşünmeyin, güzel mouse. Olabildiğince bir yerlere çarpmamayı deneyin, zaten 2 yıl garantisi yok mu?
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 674 Çözümler 3 7 Temmuz 2025 #23 Peki G203'ten V6 geçersem FPS oyunlarında fark olur mu?
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 838 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #24 bigcherry dedi: Peki G203'ten V6 geçersem FPS oyunlarında fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Daha net aim'iniz olur, ama mouse kalkıpta kendi adam vuramaz. %300'lük bir artış beklemeyin ama daha rahat olduğunu ilk günden sonra fark edersiniz.
bigcherry dedi: Peki G203'ten V6 geçersem FPS oyunlarında fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Daha net aim'iniz olur, ama mouse kalkıpta kendi adam vuramaz. %300'lük bir artış beklemeyin ama daha rahat olduğunu ilk günden sonra fark edersiniz.
B bigcherry Picopat Katılım 27 Kasım 2024 Mesajlar 674 Çözümler 3 7 Temmuz 2025 #25 lavyy123 dedi: Daha net aim'iniz olur, ama mouse kalkıpta kendi adam vuramaz. %300'lük bir artış beklemeyin ama daha rahat olduğunu ilk günden sonra fark edersiniz. Genişletmek için tıkla... Aim'im iyi fakat kablolu olması hareketimi engelliyor, monitörün ayağına falan takılıyor.
lavyy123 dedi: Daha net aim'iniz olur, ama mouse kalkıpta kendi adam vuramaz. %300'lük bir artış beklemeyin ama daha rahat olduğunu ilk günden sonra fark edersiniz. Genişletmek için tıkla... Aim'im iyi fakat kablolu olması hareketimi engelliyor, monitörün ayağına falan takılıyor.