eremgurem Femtopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 Daha yeni Scyrox V8 aldım, alttaki düğmesini açtığımda kırmızı ışık yanıyor. USB'yi PC'yi Type-C'e fareye takıyorum ışık filan yanmıyor, mouse çalışımıyor.
Daha yeni Scyrox V8 aldım, alttaki düğmesini açtığımda kırmızı ışık yanıyor. USB'yi PC'yi Type-C'e fareye takıyorum ışık filan yanmıyor, mouse çalışımıyor.
isayoiii Yoctopat Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 16 21 Haziran 2025 #2 Kral bu yuvarlak bir parça var onu USB ile PC'ye takman gerekiyor. Bende V6 aldığımda yapamamistim sonradan anladim.
Kral bu yuvarlak bir parça var onu USB ile PC'ye takman gerekiyor. Bende V6 aldığımda yapamamistim sonradan anladim.
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #3 Konu çözüldü mü? isayoiii dedi: Kral bu yuvarlak bir parça var onu USB ile PC'ye takman gerekiyor. Bende V6 aldığımda yapamamistim sonradan anladim. Genişletmek için tıkla... Hocam birde dayanıklılığı sizce nasıl?
Konu çözüldü mü? isayoiii dedi: Kral bu yuvarlak bir parça var onu USB ile PC'ye takman gerekiyor. Bende V6 aldığımda yapamamistim sonradan anladim. Genişletmek için tıkla... Hocam birde dayanıklılığı sizce nasıl?
isayoiii Yoctopat Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 16 21 Haziran 2025 #4 lavyy123 dedi: Konu çözüldü mü? Hocam bir de dayanıklılığı sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün kullanma fırsatım oldu şu an bilgisayarim bozuk maalesef net bir şey deme şansım yok.
lavyy123 dedi: Konu çözüldü mü? Hocam bir de dayanıklılığı sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam 2 gün kullanma fırsatım oldu şu an bilgisayarim bozuk maalesef net bir şey deme şansım yok.
eremgurem Femtopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #5 isayoiii dedi: Kral bu yuvarlak bir parça var onu USB ile PC'ye takman gerekiyor. Bende V6 aldığımda yapamamistim sonradan anladim. Genişletmek için tıkla... kral hallettim ne yapıcağımı biliyodum fakat kablo kırılır korkusundan kabloyu tam takamamışım lavyy123 dedi: Konu çözüldü mü? Hocam birde dayanıklılığı sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... dün geldi gayet iyi 2k hz de kullanıyorum şarjı daha 87de filan dayanıklılığıda hiç gıcırdıma vesaire göremedim
isayoiii dedi: Kral bu yuvarlak bir parça var onu USB ile PC'ye takman gerekiyor. Bende V6 aldığımda yapamamistim sonradan anladim. Genişletmek için tıkla... kral hallettim ne yapıcağımı biliyodum fakat kablo kırılır korkusundan kabloyu tam takamamışım lavyy123 dedi: Konu çözüldü mü? Hocam birde dayanıklılığı sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... dün geldi gayet iyi 2k hz de kullanıyorum şarjı daha 87de filan dayanıklılığıda hiç gıcırdıma vesaire göremedim
lavyy123 Picopat Katılım 17 Haziran 2025 Mesajlar 812 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #6 Çok hoş mouse, tek korkum hafifliği yani plastiği çok ince midir? Sorusu. Klavye sipariş ettim mouse için hâla karasızım.
Çok hoş mouse, tek korkum hafifliği yani plastiği çok ince midir? Sorusu. Klavye sipariş ettim mouse için hâla karasızım.
eremgurem Femtopat Katılım 24 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #7 lavyy123 dedi: Çok hoş mouse, tek korkum hafifliği yani plastiği çok ince midir? Sorusu. Klavye sipariş ettim mouse için hâla karasızım. Genişletmek için tıkla... hocam ben o konulardan çok analamam fakat değil sanırım
lavyy123 dedi: Çok hoş mouse, tek korkum hafifliği yani plastiği çok ince midir? Sorusu. Klavye sipariş ettim mouse için hâla karasızım. Genişletmek için tıkla... hocam ben o konulardan çok analamam fakat değil sanırım