Scyrox V8 için hybrit veya Control mouse pad önerisi

Bütçe
1000

luxruffy

Hectopat
Daha fazla  
Scyrox V8 model mouse için CS2'de kullanmak üzere Speed olmayan Control veya hybrit mouse pad arayışım var.

Maksimum bütçe: 1000-TL

Son düzenleyen: Moderatör:

72.jpg

25.jpg

Bütçeniz dahilinde en iyi seçenek diyebilirim hocam.

Spirit of Aim pahalı geldi ya diğerini değerlendireceğim.

Şunun hakkında bilginiz varmı?

Bunlar orijinal longtengler değil klassenin yapmış oldukları alınır yine güzel ama karar size kalmış

Bunlar orijinal longtengler değil klassenin yapmış oldukları alınır yine güzel ama karar size kalmış
Orijinal olanlara TR'fe yok zaten bildiğim kadarıyla. Anca sarı sitede yurtdışından alıp satanlar vardı. Ama gayet güzel bir Mousepad. BU fiyat bandında kalitesi çok yeterli düzeyde.

Orijinal olanlara TR'fe yok zaten bildiğim kadarıyla. Anca sarı sitede yurtdışından alıp satanlar vardı. Ama gayet güzel bir Mousepad. BU fiyat bandında kalitesi çok yeterli düzeyde.
Katılıyorum kalitesi güzel hatta şahsen klassenin kendi sitesinde hatalı olanlardan alırdım baya uyguna geliyor

@luxruffy merhaba v8 maus aldım ama sensörde bi gariplik sezdim sizce normalmi karşılaşan varmı veya senin v8de böyle birşey varmı?

Dosya Ekleri

• 20250322_104040.jpg
    20250322_104040.jpg
    216,6 KB · Görüntüleme: 54
  • 20250322_104118.jpg
    20250322_104118.jpg
    218,1 KB · Görüntüleme: 44
@luxruffy merhaba V8 fare aldım ama sensörde bir gariplik sezdim sizce normal mi karşılaşan var mı veya senin v8'de böyle bir şey var mı?

Merhaba, benim aldığımda böyle bir durum göremedim. Üretim hatası olabilir belki.

1742759055492.jpeg

Eki Görüntüle 2450602

Eki Görüntüle 2450603

Bütçeniz dahilinde en iyi seçenek diyebilirim hocam.
Üstat bu önerdiğin mousepadi tercih ettim baskı kalitesiyla bile gerçekten de kalitesini belli ediyor. Deneyimleyince daha çok hoşuma gidecek sanırım. Öneri için teşekkürler.

Bu arada çalışma masasının linki var mı acaba, yoksa kendiniz mi yaptırdınız?

Son düzenleme:
Merhaba, benim aldığımda böyle bir durum göremedim. Üretim hatası olabilir belki.

Eki Görüntüle 2452727

Üstat bu önerdiğin mousepadi tercih ettim baskı kalitesiyla bile gerçekten de kalitesini belli ediyor. Deneyimleyince daha çok hoşuma gidecek sanırım. Öneri için teşekkürler.

Bu arada çalışma masasının linki var mı acaba, yoksa kendiniz mi yaptırdınız?
IKEA Malm 140x65cm olan model hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı