Wraith Litepad Mousepad bütçe çıkmazsa Wraith Spirit of Aim Mousepad bütçe çıkarsaScyrox V8 model mouse için CS2'de kullanmak üzere Speed olmayan Control veya hybrit mouse pad arayışım var.
Maksimum bütçe: 1000-TL
Spirit of Aim pahalı geldi ya diğerini değerlendireceğim.Wraith Litepad Mousepad bütçe çıkmazsa Wraith Spirit of Aim Mousepad bütçe çıkarsa
Bunlar orijinal longtengler değil klassenin yapmış oldukları alınır yine güzel ama karar size kalmışSpirit of Aim pahalı geldi ya diğerini değerlendireceğim.
Şunun hakkında bilginiz varmı?
![]()
Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad
Premium gaming mousepad. Amundsen Kumaş Hybrid yüzeyi ile hassasiyet ve akıcılık sunar. Kaymaz kauçuk taban ile E-spor ve profesyonel oyunlar için ideal seçim!www.klassegear.com
Orijinal olanlara TR'fe yok zaten bildiğim kadarıyla. Anca sarı sitede yurtdışından alıp satanlar vardı. Ama gayet güzel bir Mousepad. BU fiyat bandında kalitesi çok yeterli düzeyde.Bunlar orijinal longtengler değil klassenin yapmış oldukları alınır yine güzel ama karar size kalmış
Katılıyorum kalitesi güzel hatta şahsen klassenin kendi sitesinde hatalı olanlardan alırdım baya uyguna geliyorOrijinal olanlara TR'fe yok zaten bildiğim kadarıyla. Anca sarı sitede yurtdışından alıp satanlar vardı. Ama gayet güzel bir Mousepad. BU fiyat bandında kalitesi çok yeterli düzeyde.
@luxruffy merhaba V8 fare aldım ama sensörde bir gariplik sezdim sizce normal mi karşılaşan var mı veya senin v8'de böyle bir şey var mı?
Üstat bu önerdiğin mousepadi tercih ettim baskı kalitesiyla bile gerçekten de kalitesini belli ediyor. Deneyimleyince daha çok hoşuma gidecek sanırım. Öneri için teşekkürler.Amazon.com.tr
amzn.eu
Eki Görüntüle 2450602
Eki Görüntüle 2450603
Bütçeniz dahilinde en iyi seçenek diyebilirim hocam.
IKEA Malm 140x65cm olan model hocam.Merhaba, benim aldığımda böyle bir durum göremedim. Üretim hatası olabilir belki.
Eki Görüntüle 2452727
Üstat bu önerdiğin mousepadi tercih ettim baskı kalitesiyla bile gerçekten de kalitesini belli ediyor. Deneyimleyince daha çok hoşuma gidecek sanırım. Öneri için teşekkürler.
Bu arada çalışma masasının linki var mı acaba, yoksa kendiniz mi yaptırdınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.