yigitbey98 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #11 RyNx358 dedi: Scyrox V8 + bu skatezden aldım yanındakiler kötü bunu direkt yapıştır. Genişletmek için tıkla... Link nerede hocam ben yanındakilerini kullanıyorum bir sorun olur mu acaba?
RyNx358 dedi: Scyrox V8 + bu skatezden aldım yanındakiler kötü bunu direkt yapıştır. Genişletmek için tıkla... Link nerede hocam ben yanındakilerini kullanıyorum bir sorun olur mu acaba?
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.100 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #12 yigitbey98 dedi: Link nerede hocam ben yanındakilerini kullanıyorum bir sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Link arkadaşın en üstte attığı ESP tiger yanzii skatez sorundan ziyade o skatezleri alabilirsen mouse uçuyor resmen bende 6 tane takılı 3 4 tur dönüyor hybrid mouse padde.
yigitbey98 dedi: Link nerede hocam ben yanındakilerini kullanıyorum bir sorun olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... Link arkadaşın en üstte attığı ESP tiger yanzii skatez sorundan ziyade o skatezleri alabilirsen mouse uçuyor resmen bende 6 tane takılı 3 4 tur dönüyor hybrid mouse padde.