fbrokata Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar Scyrox V8 geldi ve kabloyu fareye bağlayamadım. Tam oturmuyor gibi acaba bastırmam mı gerekiyor ama kırılmasından korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2025
Arkadaşlar Scyrox V8 geldi ve kabloyu fareye bağlayamadım. Tam oturmuyor gibi acaba bastırmam mı gerekiyor ama kırılmasından korkuyorum.
328914 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.181 Makaleler 11 Çözümler 59 13 Mayıs 2025 #2 fbrokata dedi: Arkadaşlar Scyrox V8 geldi ve kabloyu fareye bağlayamadım. Tam oturmuyor gibi acaba bastırmam mı gerekiyor ama kırılmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bastırın, öyle çabuk kırılacak bir şey değil. Bu arada bastırmanıza rağmen gitmiyorsa olmuştur.
fbrokata dedi: Arkadaşlar Scyrox V8 geldi ve kabloyu fareye bağlayamadım. Tam oturmuyor gibi acaba bastırmam mı gerekiyor ama kırılmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bastırın, öyle çabuk kırılacak bir şey değil. Bu arada bastırmanıza rağmen gitmiyorsa olmuştur.
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.093 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #3 fbrokata dedi: Arkadaşlar Scyrox V8 geldi ve kabloyu fareye bağlayamadım. Tam oturmuyor gibi acaba bastırmam mı gerekiyor ama kırılmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Dongle kablosunu bayağı bastırman gerek.
fbrokata dedi: Arkadaşlar Scyrox V8 geldi ve kabloyu fareye bağlayamadım. Tam oturmuyor gibi acaba bastırmam mı gerekiyor ama kırılmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Dongle kablosunu bayağı bastırman gerek.
fbrokata Decapat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 69 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #4 RyNx358 dedi: Dongle kablosunu bayağı bastırman gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şarj ederken kapatmam gerekli mi?
RyNx358 dedi: Dongle kablosunu bayağı bastırman gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam peki şarj ederken kapatmam gerekli mi?
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.093 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2025 #5 fbrokata dedi: Hocam peki şarj ederken kapatmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Şarj ederken dongledaki kabloyu çıkar mouse a tak kullanmaya devam edebilirsin olurken.
fbrokata dedi: Hocam peki şarj ederken kapatmam gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Şarj ederken dongledaki kabloyu çıkar mouse a tak kullanmaya devam edebilirsin olurken.