Scyrox V8 vs MCHOSE L7 Ultra

knifeqa

Hectopat
Selamlar,
Mevcutta kullandığım Furylevel Z1 faremi sattım. Açıkçası elime uygun değildi ve bu farenin shape'i Logitech G PRO X Superlight 2 shape ile aynı. Bu yüzden kendime uygun shape'de bir mouse almak istiyorum.
El ölçülerim: 18cm uzunluk, 7.5cm genişlik.
Tutuş şeklim: Claw grip.
Piyasaya baktığımda claw grip için bütçe konusunda aşırıya kaçmadan 2-3K bandında Scyrox V8 ve MCHOSE L7 Ultra farelerini gördüm. MCHOSE L7 ultranın boyutu daha küçük olduğundan elime daha iyi oturacağını düşünüyorum fakat mouse hakkında deneyimi olan pek insan bulamadım. Bilgisi, tavsiyesi olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

Selamlar,
Mevcutta kullandığım Furylevel Z1 faremi sattım. Açıkçası elime uygun değildi ve bu farenin Shape'i Logitech G PRO X Superlight 2 shape ile aynı. Bu yüzden kendime uygun Shape'de bir mouse almak istiyorum.
El ölçülerim: 18cm uzunluk, 7.5cm genişlik.
Tutuş şeklim: Claw grip.
Piyasaya baktığımda claw grip için bütçe konusunda aşırıya kaçmadan 2-3K bandında Scyrox V8 ve MCHOSE L7 Ultra farelerini gördüm. MCHOSE L7 ultranın boyutu daha küçük olduğundan elime daha iyi oturacağını düşünüyorum fakat mouse hakkında deneyimi olan pek insan bulamadım. Bilgisi, tavsiyesi olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.

L7 Ultra daha küçük fakat v8'in arkası biraz daha bombeli yani tam claw tutuyorsan V8 daha iyi oturur eline.

Asıl kafamı karıştıran şu video oldu. MCHOSE L7 Pro(Ultra değil) modeli 8K Hz olmasına rağmen 6800Hz civarı verebilmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 4:20

Asıl kafamı karıştıran şu video oldu. MCHOSE L7 Pro(Ultra değil) modeli 8K Hz olmasına rağmen 6800Hz civarı verebilmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Stabil değildir.

Ekran görüntüsü 2025-05-10 154551.png

Ben denediğimde 7900leri gördüm ki sabit 8KHz veremez 7900 ise harika bir değer.

Sanmıyorum hocam. Aynı mouse var deneyip geri dönüş yaparım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı