Scyrox V8 vs V6

Kesinlikle tavsiye ederim, sıkıntısı yok.
3 haftadır kullanıyorum hocam sıkıntısı yok.
Çok teşekkür ederim agalar. Dongle gerekmiyor sanırsam değil mi? Çift tıklama gibi sorunlar da yaratmıyorsa şarj süresi nasıldır acaba? hem tüketim hem dolma süresi vs gibi. veya herhangi başka bir dezavantajı mevcut mudur 1k verip fazladan sora v2 almakla scyrox v8 arasında kaldım açıkçası

Scyrox için dongle içinden çıkıyor, dongle kablosuz kullanmak için şart, çift tıklama sorunu yok, 4-8k Hz kullandığım için şarjı normalden hızlı bitebiliyor, şarj dolma süresi oldukça hızlı, bu konuda için rahat olsun, üzmeyecektir.
Şu zamana kadar çok şükür bir sıkıntısıyla karşılaşmadım, oldukça memnunum, Sora V2 için ayrı satın alman gerekiyor sanırım dongle'ı, Sora V2 hakkında pek bilgim yok.
Scyrox üzmeyecektir, kesinlikle memnun eder.

çok teşekkür ederim gerçekten hocam

V6 al hocam. V8 de istesen de palm tutamıyorsun tamamiyle claw için tasarlanmış.

Hocam selamlar
Ellerim küçük palm ile claw arası tutuyorum claw tarzı ama çok fazla kalkmıyor parmaklarımın ortası hangisini almamı önerirsiniz? Elim 18 cm civarı.

Hocam selamlar
Ellerim küçük palm ile claw arası tutuyorum claw tarzı ama çok fazla kalkmıyor parmaklarımın ortası hangisini almamı önerirsiniz? Elim 18 cm civarı.
Hybrid tutuyorsan direkt V6 alabilirsin. Bende senin gibi tutuyordum V8 alınca tam clawa geçtim arada relaxed tutuyorum yine. Tam claw tutmak istiyorum alışırım diyorsan V8 tercih edebilirsin.

Hybrid tutuyorsan direkt V6 alabilirsin. Bende senin gibi tutuyordum V8 alınca tam clawa geçtim arada relaxed tutuyorum yine. Tam claw tutmak istiyorum alışırım diyorsan V8 tercih edebilirsin.

Alışacağımı düşünüyorum nedeni şu.
6 senedir PS oynuyorum mouse sadece iş yerinde tuttum tutuşum da clawa benziyor sanırım alışkanlığımı bu şekilde değiştirebilirim sanırım
Ama ellerim 18 cm biraz küçük bir resim yüklüyorum sizin önerinizi göz önüne alarak sipariş geçeceğim.

Dosya Ekleri

• MVIMG_20250406_223824.jpg
    98,7 KB · Görüntüleme: 232
V8 alabilirsin o zaman hocam pişman etmez. Benim elimde 18cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…