İnceleme Scyrox V8

Eğer rekabetçi oyun oynamıyorsan da 8 KHz bence gerek yok. Bir de şöyle bir durum var ben 8 KHz de kullanırken sistemim biraz ısınıyor yani yaklaşık 5 derece falan fark ettirdi. O yüzden 1 KHz kullanıyorum.
Ben bu mouse'u aslında sadece rekabetçi oyunlar için aldım İş yeri için, oyun için, evdeki işlerim için ayrı 3 mouse'um oldu istediğim de buydu aslında.
8K'ya bence de gerek yok, yazdıktan sonra biraz daha araştırdım 2K Hz uygundur diye düşünüyorum.
Deneye deneye karar veririm artık. Teşekkürler.

hocam iyi günler ben bu mouse u bilgisayara bağlayamıyorım kablolu da denedim dongle ile de kurulumu vs varmi nasil calistirabilirim

Hocam iyi günler ben bu fareyi bilgisayara bağlayamıyorım kablolu da denedim dongle ile de kurulumu vs var mı nasıl calistirabilirim?

Hocam altında aç kapa için switchi var orayı dikkat etmeyi unutmayın. Kurulumluk bir şey yapmadan benim çalıştıydı. Kullandığınız USB portundada sorun olmadığına eminseniz sizin mouseunuzda bir sorun olabilir.

Hocam memnun musunuz hala mousedan bir sorun falan çıkardı mı bende aynısını kullanıyorum da merak ettim.

Hocam memnun musunuz hala fareden bir sorun falan çıkardı mı bende aynısını kullanıyorum da merak ettim.

Evet ben fazlasıyla memnunum hocam. Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sadece 8 KHz de kullanırken şarjı biraz çabuk bitiyor.

hocam bu iyzicoda parayı nasıl alıyoruz? ne kadar sürede geliyor

Güzel inceleme için teşekkürler, ben de bir Razer Viper Mini kullanıcısıydım, kablosuz ve 55 gram bir Mouse’a geçmeme rağmen (Fantech Helios II Pro S) fark inanılmaz oldu. En büyük fark kablosuz olmasının rahatlığı tabii ki. Viper Mini’mde Scroll tekerleğinde sorun yaşamaya başlamıştım, tıklayınca çalışmıyordu ve çok kez basmam gerekiyordu. Scroll tuşu bile inanılmaz fark etti.

Bir alternatif verecek olursam Razer Viper Mini’den geçtiyseniz indirimlerle Hitscan Hyperlight da tercih edebilirsiniz, Viper mini ile aynı Shape’e sahip. Shape’i beğeniyorsanız yani.

Omron optical iyidir kötü model değil haberiniz olsun, Finalmouse switchlerini Logitech'in Ligthforce optical switcherinin hepsini Omron yapıyor bedava almışsınız.
Logitech’e ürettikleri Omron optiklerin bir çoğu kronik sorunlu. Güzel firma ancak kime ve nasıl ürettiğine göre değişiyor.

Değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…