İnceleme Scyrox V8

Biz Superligth 2'den bahsediyoruz 1 değil. Omron optik demişsin Superligth diyorsun, Superligth 1 omron optik (Logitech Ligthforce) kullanmıyor, Omronun mekanik switchlerini kullanıyor.

Optik switchlerin çift tiklamasi teorik olarak imkansız, Superligth 2 double click hakkinda 1 tane konu bile bulamazsin, bulsan bile yazılımsal bir sorundur. Ayrica sorunlu Superligth 1'in bile son patchinde duzeltildi double click.

Doğru hocam kusura bakmayın, optik switch’lerin çift tıklama yönünden dayanıklı olduğunu anlığına unutmuşum.

V1’lerde aynı problem mevcut, o konuda kuşku yok.

Son düzenleme:

Benim de Viper Mini'min scroll tekerleğinde sorun vardı, kronik galiba. Önerdiğiniz fareyi daha önce duydum ama şu anki faremden son derece memnunum başına bir şey gelmez ise uzun bir süre kullanacağım. Yine de teşekkür ederim. Switchler hakkında dediklerinizi bilmiyorum ama ben memnunum sesi ve hissiyatı da güzel ayrıca sorun da yaşamadım.

Omron mekanik diyecektim hocam biraz çarçur etmişim konuyu, kusura bakmayın.

İyi akşamlar herkese, öncelikle kusura bakmayın konuyu az da olsa hortlatıyorum. Farem yakın zamanda teklemeye başladı G305 kullanıyorum ve bu ürünü gördüm 3K olan mouse 2300e gelecek bunu almamı mı tavsiye edersiniz yoksa daha farklı uygun çeşitlere mi geçmeliyim. Geçmişte yoğun FPS kariyerim vardı artık çok sayılı giriyorum. Sormamın bir etkisi de bu her türlü önerinize açığım.

Hocam mesajınızı yeni gördüm. Umarım 2300e tercih etmissinizdir çünkü o fiyat bandında ki en iyi mouse bana göre. Aldıydanız memnun musunuz? Yorumunuzu yazarsanız sizin gibi karar vermekte olan arkadaşlarda faydalanabilir.

Merhaba dostum, incelemen için teşekkürler. V6 sürümünü aldım.

Sorun şu ki, adaptörü kablosuz olarak kullandığımda, birkaç dakika sonra WiFi bağlantım (anakartımın WiFi adaptörüyle 2,4 GHz kullanıyorum çünkü yönlendiricim üst katta ve 5 GHz sinyali çok düşük) kesiliyor ve birkaç saniye sonra tekrar bağlanıyor. Bir saat içinde 4-5 kez oluyor. Oyun oynarken, monitörü kırmama sebep olacak.

Bu frekans-kanal parazitine nasıl bir çözüm bulabilirim? Bir fikriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…