Scyrox V8'i 8KHz'te kullanmak LoL'de FPS düşürür mü?

• Konuyu başlatan EymK
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 196
İşletim sistemi
Windows 10

EymK

Decapat
Daha fazla  
RAM
Xpg D10 4x8GB 3200MHz CL16
Ekran kartı
RTX 4060
Anakart
ASUS Prime B350M-A
İşlemci
R5 5600
Geçen hafta sonu elime Scyrox V8 geçti. 8KHz'te bütün oyunları herhangi bir sıkıntı olmadan oynuyordum, ta ki dün akşam LoL'e girene kadar. Zaten LoL optimizasyonu kötü olan bir oyun, hem de bu fareyi kullanmadan önce de 170 FPS'lere kadar düşüyordu ama dün akşam anlık 100 FPS'ye düşüp geri çıkıyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta sonu elime Scyrox V8 geçti. 8KHz'te bütün oyunları herhangi bir sıkıntı olmadan oynuyordum, ta ki dün akşam LoL'e girene kadar. Zaten LoL optimizasyonu kötü olan bir oyun, hem de bu fareyi kullanmadan önce de 170 FPS'lere kadar düşüyordu ama dün akşam anlık 100 FPS'ye düşüp geri çıkıyordu.

Gereksiz 8K Hz. 2K'da falan kullan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta sonu elime scyrox V8 geçti. 8KHz'te bütün oyunları herhangi bir sıkıntı olmadan oynuyordum, ta ki dün akşam LoL'e girene kadar. Zaten LoL optimizasyonu kötü olan bir oyun, hem de bu fareyi kullanmadan önce de 170 FPS'lere kadar düşüyordu ama dün akşam anlık 100 FPS'ye düşüp geri çıkıyordu.

Hocam şu an 8K Hz destekleyen oyun yok ki. 4K hatta 2K da kullanmaniz bile fazlasiyla yeter.

Diğer oyunlarda sorun olmayınca 8KHz kullanmaya devam ettim. Dün akşam LoL'de FPS düşmesi yapınca acaba 8KHz'den dolayı mı diye düşünmüştüm. Zaten farenin şarjıda hızlı bitiyor 2KHz'ye çekeyim.

Denedim hocam 8KHz'de de ayni 125Hz'de de ayni drop sorunu oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı