laxeoud Femtopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #1 Fiyatına göre nasıl? Değer mi sizce? Yeni incelemeler olacağı zaman iyiyse almayı düşünüyorum. Sesi iyi, plastik olmayıp ve oyun içinde kullanışlı bir klavye arıyorum.
Fiyatına göre nasıl? Değer mi sizce? Yeni incelemeler olacağı zaman iyiyse almayı düşünüyorum. Sesi iyi, plastik olmayıp ve oyun içinde kullanışlı bir klavye arıyorum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.239 Makaleler 3 Çözümler 21 28 Ağustos 2025 #2 laxeoud dedi: Fiyatına göre nasıl? Değer mi sizce? Yeni incelemeler olacağı zaman iyiyse almayı düşünüyorum. Sesi iyi, plastik olmayıp ve oyun içinde kullanışlı bir klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Manyetik şart mı?
laxeoud dedi: Fiyatına göre nasıl? Değer mi sizce? Yeni incelemeler olacağı zaman iyiyse almayı düşünüyorum. Sesi iyi, plastik olmayıp ve oyun içinde kullanışlı bir klavye arıyorum. Genişletmek için tıkla... Manyetik şart mı?
laxeoud Femtopat Katılım 5 Ağustos 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2025 #3 Mantar09 dedi: Manyetik şart mı? Genişletmek için tıkla... Olsa daha iyi olur reis para sıkıntı değil arttırabilirimde bunların bakımından en iyisi klavye olarak hangisi ise onu almayi isterim.
Mantar09 dedi: Manyetik şart mı? Genişletmek için tıkla... Olsa daha iyi olur reis para sıkıntı değil arttırabilirimde bunların bakımından en iyisi klavye olarak hangisi ise onu almayi isterim.