muslumertaslan Kilopat Katılım 24 Aralık 2017 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #1 Gördüğünüz gibi sorun. Telefonda takılı iken durduk yere biçimlendir hatası aldım. İçinden dosyaları aldım. Ama hiçbir şekilde telefonda ve bilgisayarda biçimlenmiyor (CMD ve diğer birkaç programda denedim). Yardımcı olabilir misiniz?
Gördüğünüz gibi sorun. Telefonda takılı iken durduk yere biçimlendir hatası aldım. İçinden dosyaları aldım. Ama hiçbir şekilde telefonda ve bilgisayarda biçimlenmiyor (CMD ve diğer birkaç programda denedim). Yardımcı olabilir misiniz?
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 27 Ağustos 2020 #2 CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu kodları girin. diskpart list disk select disk x (x yerine sd kartın listedeki numarasını yazın) clean Belki denediğiniz CMD yöntemi farklıdır diye yazdım.
CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu kodları girin. diskpart list disk select disk x (x yerine sd kartın listedeki numarasını yazın) clean Belki denediğiniz CMD yöntemi farklıdır diye yazdım.
3 362045 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 678 Çözümler 5 27 Ağustos 2020 #3 SD kart kilidi açık olabilir mi?
muslumertaslan Kilopat Katılım 24 Aralık 2017 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2020 #4 Kullanıcı1355 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu kodları girin. diskpart list disk select disk x (x yerine sd kartın listedeki numarasını yazın) clean Belki denediğiniz CMD yöntemi farklıdır diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Aynısını denedim. 362045 dedi: SD kart kilidi açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kapalı eminim.
Kullanıcı1355 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla şu kodları girin. diskpart list disk select disk x (x yerine sd kartın listedeki numarasını yazın) clean Belki denediğiniz CMD yöntemi farklıdır diye yazdım. Genişletmek için tıkla... Aynısını denedim. 362045 dedi: SD kart kilidi açık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kapalı eminim.
Hopeツ︎ Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 276 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox Linux Mint Virginia 21.3 Xfce Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 27 Ağustos 2020 #5 Denediniz mi?