Teşekkürler hocam hallettimEvet benim Redmi Note 8 cihazımda da SD kartı her çıkarıp takınca biçimlendirmemi istiyor ben de içindekileri bilgisayara kopyalayıp biçimlendiriyorum sonra telefonu bağlayıp dosyaları geri yüklüyorum.
Dostum nasıl hallettin bana da söyler misin aynı sorunla karşılaştımTeşekkürler hocam hallettim![]()
Afedersiniz bana da söyler misiniz nasıl yaptığınızı gerçekten aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olur musunuzEvet benim Redmi Note 8 cihazımda da SD kartı her çıkarıp takınca biçimlendirmemi istiyor ben de içindekileri bilgisayara kopyalayıp biçimlendiriyorum sonra telefonu bağlayıp dosyaları geri yüklüyorum.
Kardeşim lütfen bana da söyler misin nasıl yaptığını aynı sorunla karşılaştım @i.akay_ bu Instagram hesabım gerçekten çok acil yardımcı olur musunuzTeşekkürler hocam hallettim![]()
Dostum nasıl hallettin bana da söyler misin aynı sorunla karşılaştım.
Afedersiniz bana da söyler misiniz nasıl yaptığınızı gerçekten aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Kardeşim lütfen bana da söyler misin nasıl yaptığını aynı sorunla karşılaştım @i. Akay_ bu Instagram hesabım gerçekten çok acil yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar biçimlendirmeden açılamayan bir SD kart problemi var. Daha önce karşılaşan gören ya da çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
@İ. Akay_ bu Instagram hesabım buradan yazsanz daha açıklayıcı olur birazdan fotoğrafı da ekleyeceğim sorunun. Gerçekten çok önemli benim için lütfen biliyorsanız yardımcı olun.
Gerçekten anlamıyorum beni Instagramdan ekler misin sana bilgisayardaki ekranı atayım detaylı anlatın verile ulaşamıyorum ki kopyalayabileyim. Sadece biçimlendirme isteniyor. Biraz daha detaylı anlatır mısınız Instagramdan ekleyebilir misiniz.Hocam, içindeki tüm verileri SD kartı bilgisayara takıp kopyalayın sonra SD kartı telefona takıp biçimlendirin. Sonra telefonu bilgisayara bağlayın ve SD karta verileri geri atın.
Başka cihaz üzerinde tak,çıkar yaptım ama karşıdaki cihazın görmesi gerek o sd kart'ı sonra zaten telefonda görüyor.Gerçekten anlamıyorum beni Instagramdan ekler misin sana bilgisayardaki ekranı atayım detaylı anlatın verile ulaşamıyorum ki kopyalayabileyim. Sadece biçimlendirme isteniyor. Biraz daha detaylı anlatır mısınız Instagramdan ekleyebilir misiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.