SD kart biçimlendirmeden açılmıyor

AGjesurzz

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar az önce MIUI 13'ten 12.5'e temiz kurulum ile geçtim ancak SD kartta böyle bir sorun çıkıyor tüm önemli verilerim. Burada ne yapmam gerek?

Screenshot_2024-09-30-18-05-58-549_com.miui.home.jpg
Screenshot_2024-09-30-18-05-50-120_com.android.settings.jpg
Screenshot_2024-09-30-18-05-44-895_com.android.settings.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet benim Redmi Note 8 cihazımda da SD kartı her çıkarıp takınca biçimlendirmemi istiyor ben de içindekileri bilgisayara kopyalayıp biçimlendiriyorum sonra telefonu bağlayıp dosyaları geri yüklüyorum.

Teşekkürler hocam hallettim 😀
Dostum nasıl hallettin bana da söyler misin aynı sorunla karşılaştım

Evet benim Redmi Note 8 cihazımda da SD kartı her çıkarıp takınca biçimlendirmemi istiyor ben de içindekileri bilgisayara kopyalayıp biçimlendiriyorum sonra telefonu bağlayıp dosyaları geri yüklüyorum.
Afedersiniz bana da söyler misiniz nasıl yaptığınızı gerçekten aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olur musunuz

Teşekkürler hocam hallettim 😀
Kardeşim lütfen bana da söyler misin nasıl yaptığını aynı sorunla karşılaştım @i.akay_ bu Instagram hesabım gerçekten çok acil yardımcı olur musunuz

Arkadaşlar biçimlendirmeden açılamayan bir sd kart problemi var. Daha önce karşılaşan gören ya da çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi.
@i.akay_ bu Instagram hesabım buradan yazsanz daha açıklayıcı olur birazdan fotoğrafı da eklicem sorunun. Gerçekten çok önemli benim için lütfen biliyorsanız yardımcı olun.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-05-08-43-36-271_com.miui.home.jpg
    Screenshot_2024-10-05-08-43-36-271_com.miui.home.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2024-10-07-02-13-47-566_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2024-10-07-02-13-47-566_com.whatsapp.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Dostum nasıl hallettin bana da söyler misin aynı sorunla karşılaştım.

Afedersiniz bana da söyler misiniz nasıl yaptığınızı gerçekten aynı sorunu yaşıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Kardeşim lütfen bana da söyler misin nasıl yaptığını aynı sorunla karşılaştım @i. Akay_ bu Instagram hesabım gerçekten çok acil yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar biçimlendirmeden açılamayan bir SD kart problemi var. Daha önce karşılaşan gören ya da çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
@İ. Akay_ bu Instagram hesabım buradan yazsanz daha açıklayıcı olur birazdan fotoğrafı da ekleyeceğim sorunun. Gerçekten çok önemli benim için lütfen biliyorsanız yardımcı olun.

Hocam, içindeki tüm verileri SD kartı bilgisayara takıp kopyalayın sonra SD kartı telefona takıp biçimlendirin. Sonra telefonu bilgisayara bağlayın ve SD karta verileri geri atın.

Hocam, içindeki tüm verileri SD kartı bilgisayara takıp kopyalayın sonra SD kartı telefona takıp biçimlendirin. Sonra telefonu bilgisayara bağlayın ve SD karta verileri geri atın.
Gerçekten anlamıyorum beni Instagramdan ekler misin sana bilgisayardaki ekranı atayım detaylı anlatın verile ulaşamıyorum ki kopyalayabileyim. Sadece biçimlendirme isteniyor. Biraz daha detaylı anlatır mısınız Instagramdan ekleyebilir misiniz.

Gerçekten anlamıyorum beni Instagramdan ekler misin sana bilgisayardaki ekranı atayım detaylı anlatın verile ulaşamıyorum ki kopyalayabileyim. Sadece biçimlendirme isteniyor. Biraz daha detaylı anlatır mısınız Instagramdan ekleyebilir misiniz.
Başka cihaz üzerinde tak,çıkar yaptım ama karşıdaki cihazın görmesi gerek o sd kart'ı sonra zaten telefonda görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı