SD kart bozuk mu?

EmirhanTR

Hectopat
Daha fazla  
2 gündür müzik falan oynatacağım zaman hata veriyordu. Bu dosya desteklenmiyor ya da bu medya oynatılamıyor diye. Yeni fark ettim galeriye bakarken. Fotoğraftaki gibi resimlerim videolarım hata veriyor hep. Resimler bozuk bir şekilde videolar ise oynamıyor. Bütün her şey SD kartta. Acaba SD kart mı bozuldu diyeceğim. Darbe falan aldığını hatırlamıyorum. Müzik olayı telefonu yeniden başlatınca düzeliyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240305-184749.png
    42,3 KB · Görüntüleme: 46
İlk iş olarak SD kartı kablo ile PC ye aktarın.
Sonrasında dilerseniz SD kartı biçimlendirip sorunun devam edip etmediğini kontrol edebilirsiniz.
SD kartın ömrü bitmek üzere olabilir.

İlk iş olarak SD kartı kablo ile PC'ye aktarın.
Sonrasında dilerseniz SD kartı biçimlendirip sorunundevam edip etmediğini kontrol edebilirsiniz.
SD kartın ömrü bitmek üzere olabilir.

Biçimlendirme derken? Içinde dosyalarım var dedim.

Biçimlendirme derken? Içinde dosyalarım var dedim.
Mesajımı tekrar okuyunuz=== İlk iş PC ye aktarın/kopyalayın.

Biçimlendirmeseniz, farklı çözüm yolları deneyecek olsanız bile yapmanız gereken birşey değil mi?
Tüm dosyalarınızı kaybedebilirsiniz.

Onun yerine herhangi bir SD kart kurtarma programı gibi bir şey kullansam olmaz mı?

Onun yerine herhangi bir SD kart kurtarma programı gibi bir şey kullansam olmaz mı?
Olur tabi ki ama... Hiç kimse veya hiçbir program garanti VEREMEZ.
Belki basitçe sorunu çözebileceksiniz ama tüm dosyaları kaybetme riski var. Göze alınabilecek bir risk değil.

Chkdsk komutunu denesem bir yararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…