SD kart dahili hafıza yapılabilir mi?

Çok fazla uğraş gerektiren bi işlem ve çok da kullanışlı olmuyor, uğraşmaya değmez.
Hocam hani şimid Root olmadığı için telefonun ayar menüsünden taşı dediğinde sadece uygulamayı taşıyorda, uygulama dosyası kalıyoda, çok az bir kısmı SD karta taşınmış oluyor ya, ROOT atınca, program inidirip taşıma yapınca, uygulamanın hepsi mi taşınıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bundan bayağı zaman önce vodafone 945 telefonuma ROM attıktan sonra yapmıştım bu işlemleri. ROM gayet iyiydi ama bu SD karta uygulama taşıma işi çok stabil çalışmıyordu. Memnun kalmayıp eski haline getirdiğimi hatırlıyorum.

Uğraşabilirim diyorsanız direkt root atın. Attıktan sonra da telefona yüklediğiniz uygulamaları Romun içine atın. Telefonun size sunduğu hafıza ayrı, Rom hafızası ayrıdır. Basit bir örnekle açıklamak gerekirse: Telefonun içinde dahili gelen Chrome tarayıcı Roma yüklüdür. Sizin indirdiğiniz Instagram telefona yüklüdür.
Bu işlem veya başka bir işlem için yine roota ihtiyacınız var. Ayriteyen bildiğim kadarıyla adb arayüzünü kullanabilmeniz için cihazın bootloader kilidinin kırılmış olması gerekir. İyi geceler.

Yapıldığı zaman telefonun performansı kötü yönde etkileniyor. SD kartların çok yüksek çoğunluğu telefonun kendi hafıza hızına göre oldukça düşük hızlara sahip.

Evet yapabilirsin Ayarlardan depolama veya hafıza geldin zaman hafıza birleştir var oralardan yapabilirsin

Telefonumun modeli Lenovo K5 Plus,ayarlardan SD kartı dahili depolama olarak ayarladım.

Olur fakat root gerektirebilir. Telefonun garantisi varsa garanti dışı kalır. Her telefonda ayarlarda hafıza birleştirme olmayacağı için...

Bunu bilmiyorum. Bunla uğraşmak yerine bulut kullanırdım. Size de öneririm. Çevrimdışı bulut özelliği neredeyse hepsinde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…