SD kart değiştirilirse hafızaya ne olur?

KargaReis27

Decipat
Daha fazla  
Arkadaşlar cihazım 32 GB tabletin. Depolamada SD kart gözüküyor. SD çıkarırsak yerine daha iyi 64 GB ya da farklı SD kart takılırsa fotoğraf vesaire gider mi? Yanlış anlamayın bence gitmez ama arkadaşım gideceğini söylüyor. Yedekleme yap diyor. Ya ben cahilim ya da arkadaşım. Affınıza sığınarak soruyorum.
Aşağı görsel ekledim. Yardımcı olan ve olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SD kartın içinde neredeyse hiçbir şey yok ki. 7 MB dosya var. Eğer önemli bir şeyse yedeğini alıp yeni SD kartı takabilirsiniz.

SD kartın içinde neredeyse hiçbir şey yok ki. 7 MB dosya var. Eğer önemli bir şeyse yedeğini alıp yeni SD kartı takabilirsiniz.
Hocam mesela s.d kartı nasıl kullanabilirim. İndirdiğim yada fotoğraf, ses dosyası falan direkt tabletin depolamasına gidiyor,

7mb önemli değil.

@KargaReis27 hocam direkt SD kartı çıkartın ardından yenisini takıp yeniden başlatın. Ayarlarda bir seçenek olması lazım depolama yöntemi değiştirme ile alakalı ama şuan hatırlayamadım.

@KargaReis27 hocam direkt SD kartı çıkartın ardından yenisini takıp yeniden başlatın. Ayarlarda bir seçenek olması lazım depolama yöntemi değiştirme ile alakalı ama şuan hatırlayamadım.
Hocam yardımın için teşekkür ederim. Benim aklımdaki soru şuan sizin dediğiniz gibi boş bi alan var. Ben o boş alanı nasıl doldururum. Benim indirdiğim şeyler nasıl ora gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…