ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #1 Diskpart, SD formatter gibi yöntemleri denedim telefonda yapmayı da denedim fakat hiçbir şekilde formatlayamıyorum.
Diskpart, SD formatter gibi yöntemleri denedim telefonda yapmayı da denedim fakat hiçbir şekilde formatlayamıyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Kasım 2022 #2 Hata falan mi aliyorsunuz? MiniTool Partition Wizard'i da deneyin.
ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 Diskpart aracılığıyla formatlamaya çalıştığımda cylic redundancy check hatası alıyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Kasım 2022 #4 ducduckie dedi: Diskpart aracılığıyla formatlamaya çalıştığımda cyclic redundancy check hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Diskte bozuk bolumler olusmus muhtemelen. HD Tune ile tarama yaparak bozuk bolumleri gorebilirsiniz.
ducduckie dedi: Diskpart aracılığıyla formatlamaya çalıştığımda cyclic redundancy check hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Diskte bozuk bolumler olusmus muhtemelen. HD Tune ile tarama yaparak bozuk bolumleri gorebilirsiniz.
ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #5 Bozuk bölümleri nasıl düzeltebilirim HD Tune düzeltir mi?
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Kasım 2022 #6 ducduckie dedi: Bozuk bölümleri nasıl düzeltebilirim HD Tune düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Bad sector tamiri diye bir yontem var. SD kartta bad sectorler olusmaya basladiysa kart olmek uzeredir. Bad sector tamiri yapsaniz bile yeni bozuk sektorler olusacaktir.
ducduckie dedi: Bozuk bölümleri nasıl düzeltebilirim HD Tune düzeltir mi? Genişletmek için tıkla... Bad sector tamiri diye bir yontem var. SD kartta bad sectorler olusmaya basladiysa kart olmek uzeredir. Bad sector tamiri yapsaniz bile yeni bozuk sektorler olusacaktir.
ducduckie Kilopat Katılım 9 Mart 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #7 Yani kart kurtarılmaz.