U UgurS1234 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 89 27 Aralık 2020 #1 Format attım PC'ye, eskiden gözüküyordu artık gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz?
WarDaddyy Megapat Katılım 20 Aralık 2015 Mesajlar 246 27 Aralık 2020 #2 SD kart okuyucularının sürücüleri oluyor onu kurman gerekebilir.
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Aralık 2020 #3 UgurS1234 dedi: Format attım PC'ye, eskiden gözüküyordu artık gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... SD kartlar için genelde depolama denetleyicileri isimli driverleri kurman gerek.
UgurS1234 dedi: Format attım PC'ye, eskiden gözüküyordu artık gözükmüyor yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... SD kartlar için genelde depolama denetleyicileri isimli driverleri kurman gerek.
U UgurS1234 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 89 27 Aralık 2020 #4 WarDaddyy dedi: SD kart okuyucularının sürücüleri oluyor onu kurman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim?
WarDaddyy dedi: SD kart okuyucularının sürücüleri oluyor onu kurman gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim?
alpethz Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 2.956 Makaleler 2 Çözümler 21 27 Aralık 2020 #5 UgurS1234 dedi: Nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının tam marka modeli nedir? İstersen anydesk indir alta linkini koyacağım oradan bana ekrandaki ID kodunu söyle yapayım. Windows için Uzak Masaüstü Yazılımı â AnyDesk Download AnyDesk for Windows to access and control your devices remotely with the best free remote desktop software tailored for seamless work. anydesk.com
UgurS1234 dedi: Nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarının tam marka modeli nedir? İstersen anydesk indir alta linkini koyacağım oradan bana ekrandaki ID kodunu söyle yapayım. Windows için Uzak Masaüstü Yazılımı â AnyDesk Download AnyDesk for Windows to access and control your devices remotely with the best free remote desktop software tailored for seamless work. anydesk.com
U UgurS1234 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2018 Mesajlar 89 27 Aralık 2020 #6 alpethz dedi: Bilgisayarının tam marka modeli nedir? İstersen anydesk indir alta linkini koyacağım oradan bana ekrandaki ID kodunu söyle yapayım. Windows için Uzak Masaüstü Yazılımı â AnyDesk Download AnyDesk for Windows to access and control your devices remotely with the best free remote desktop software tailored for seamless work. anydesk.com Genişletmek için tıkla... Bilgisayar biraz kötü SD karttaki şeyleri görmem lazım yoksa farklı PC kullanıyorum indiriyorum ID atarım. ID: 469 393 185 alpethz dedi: Bilgisayarının tam marka modeli nedir? İstersen anydesk indir alta linkini koyacağım oradan bana ekrandaki ID kodunu söyle yapayım. Windows için Uzak Masaüstü Yazılımı â AnyDesk Download AnyDesk for Windows to access and control your devices remotely with the best free remote desktop software tailored for seamless work. anydesk.com Genişletmek için tıkla... UgurS1234 dedi: Bilgisayar biraz kötü SD karttaki şeyleri görmem lazım yoksa farklı PC kullanıyorum indiriyorum ID atarım. ID: 469 393 185 Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.
alpethz dedi: Bilgisayarının tam marka modeli nedir? İstersen anydesk indir alta linkini koyacağım oradan bana ekrandaki ID kodunu söyle yapayım. Windows için Uzak Masaüstü Yazılımı â AnyDesk Download AnyDesk for Windows to access and control your devices remotely with the best free remote desktop software tailored for seamless work. anydesk.com Genişletmek için tıkla... Bilgisayar biraz kötü SD karttaki şeyleri görmem lazım yoksa farklı PC kullanıyorum indiriyorum ID atarım. ID: 469 393 185 alpethz dedi: Bilgisayarının tam marka modeli nedir? İstersen anydesk indir alta linkini koyacağım oradan bana ekrandaki ID kodunu söyle yapayım. Windows için Uzak Masaüstü Yazılımı â AnyDesk Download AnyDesk for Windows to access and control your devices remotely with the best free remote desktop software tailored for seamless work. anydesk.com Genişletmek için tıkla... UgurS1234 dedi: Bilgisayar biraz kötü SD karttaki şeyleri görmem lazım yoksa farklı PC kullanıyorum indiriyorum ID atarım. ID: 469 393 185 Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.