SD Kart Hasarlı Biçimlendirilmesi Gerekiyor Sorunu

maniskop

Megapat
Öncelikle belirtmek isterim ki internette yabancı yerli bir sürü yerde bu konuyla ilgili şeyler okudum,
chkdsk yap diyenler android secure dosyasının içindeki bir dosyayı sil düzelir diyenler olmuyorsa kesin çözüm biçimlendir diyenler dolu amma ve lakin bu nalet olası şey olmuyor. O yüzden yeniden bu konuyu açmam gerekti.

Telefonum LG G3 32 Gb lık versiyonu
6.0 Marshmallow ve Rootlu
Sd kartım 64 Gb San Disk

Sorunum: Durduk yere birden telefon "Sandisk SD kartı, başka cihazlarda kullanmak için biçimlendirilmelidir." diyor. Bildirim kısmında Sd kart hasarlı yazıyor dosyalarıma ayarlardan depolamadan bakınca sd kartın altında bozuk ibaresi var. Neyse sonuç olarak ben bunu kart okuyucuyla bilgisayara takınca gayet çalıştığını fark ettim. Her türlü yolu denedim olmayınca en son yedekledim ve telefon üstünden biçimlendirdim. Tamamlandı dediği anda aynı hatayı gene veriyor. Delirmeden sakin bir şekilde bilgisayarda da biçimlendirdim gene aynı hata. Telefona reset açtım kaç defa olmadı soğusun beklesin belki olur dedim olmadı. Çarelerim tükendi Sd kart her yerde gayet çalışıyor sorun onda değil.

Lütfen bilen biri bir çare bulsun 64 Gb'lık bellek boşa gitmesin. Aylardır kullandığım şeyi istemiyor telefon.

Okuyan ve görüş bildiren herkese çok teşekkürler şimdiden... <3

Dosya sistemini değiştirsen android için en uygun dosyalama sistemi FAT veya FAT32'dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…