SD kart önerisi

Cryptic

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Electronic Hardware Design Engineer
Arkadaşlar samsung S5 için sd kart önerilerinizi bekliyorum 16gb lık tercihimdir hız/fiyat oranı en yüksek olan kart hangisidir 32 gblık da olabilir teşekkürler şimdiden

S5 telefonun varsa okuma ve yazma hızı yüksek olan Micro SD kart almalısın. Bu ne işe yarar. Programları Micro SD karta kurup hızlı çalıştırmanı, fotoğraf, video çekerken sağlıklı kayıt yapmanı sağlar.

Alacağın micro SD kart Class 10 olsun. İlerde çok işine yarar ve faydasını görürsün. 10-15 TL ucuz diye kalitesiz kart alma o telefonda hiçbir işine yaramaz

Öneri olarak Toshiba'nın class 10 olan
TOSHIBA 16GB MICRO UHS-1 C10 30MB/snS (vatanda ki şuanki fiyatı KDV dahil 41 TL)

Class 10 olarak samsung
32GB MICRO SD PLUS C10 (vatanda ki şuanki fiyatı KDV dahil 73 TL )

Ben de öyle düşündüm o yüzden araştırmadan almak istemedim 2. önerin uygun gibi duruyor 32 gayet yeterli c10 yeter umarım kasma falan yapmaz teşekkürler önerin için

Samsun s5 dahil artık yeni çıkan hiçbir telefonda sd kartlar kasma, yavaşlama gibi sıkıntılar çıkartmıyorum s5'e 64 de alabilirsin maksimum zaten 64 ve 115 tl civarında sandisk 64 c10 lar. 64 aldığında androidin yeni özelliği olan oyunları ve uygulamaları taşıma özelliği ile karta taşır telefonda extra yer açarsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı