L lonetree Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #1 SD kartımı çıkarırken yere düştü ve çatladı. İçinde ki veriler benim için çok önemli. Verileri kurtarabilecek bir firma veya bir yer var mıdır?
SD kartımı çıkarırken yere düştü ve çatladı. İçinde ki veriler benim için çok önemli. Verileri kurtarabilecek bir firma veya bir yer var mıdır?
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 12 Ağustos 2024 #2 lonetree dedi: SD kartımı çıkarırken yere düştü ve çatladı. İçinde ki veriler benim için çok önemli. Verileri kurtarabilecek bir firma veya bir yer var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çatladı ise yapacak bir şey yok, temassızlık varsa kurtarırsın belki.
lonetree dedi: SD kartımı çıkarırken yere düştü ve çatladı. İçinde ki veriler benim için çok önemli. Verileri kurtarabilecek bir firma veya bir yer var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çatladı ise yapacak bir şey yok, temassızlık varsa kurtarırsın belki.
L lonetree Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #3 İnternette birkaç siteye baktım içinde ki bilgileri kurtarabileceklerini iddia ediyorlar sizce güvenmeli miyim? Sitenin adresi: Hafıza Kartı Kurtarma İÅlemi Nasıl Yapılır ? - Acil Veri Kurtarma
İnternette birkaç siteye baktım içinde ki bilgileri kurtarabileceklerini iddia ediyorlar sizce güvenmeli miyim? Sitenin adresi: Hafıza Kartı Kurtarma İÅlemi Nasıl Yapılır ? - Acil Veri Kurtarma
R Rüzgarck Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #4 lonetree dedi: SD kartımı çıkarırken yere düştü ve çatladı. İçinde ki veriler benim için çok önemli. Verileri kurtarabilecek bir firma veya bir yer var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bazı yerler ve data recovery yapıyor çipi kazıyarak. Ama Türkiye'de var mı bilmiyorum.
lonetree dedi: SD kartımı çıkarırken yere düştü ve çatladı. İçinde ki veriler benim için çok önemli. Verileri kurtarabilecek bir firma veya bir yer var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bazı yerler ve data recovery yapıyor çipi kazıyarak. Ama Türkiye'de var mı bilmiyorum.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 12 Ağustos 2024 #5 lonetree dedi: İnternette birkaç siteye baktım içinde ki bilgileri kurtarabileceklerini iddia ediyorlar sizce güvenmeli miyim? Sitenin adresi: Hafıza Kartı Kurtarma İÅlemi Nasıl Yapılır ? - Acil Veri Kurtarma Genişletmek için tıkla... Kırık kart onarabilirler ise büyük başarı.
lonetree dedi: İnternette birkaç siteye baktım içinde ki bilgileri kurtarabileceklerini iddia ediyorlar sizce güvenmeli miyim? Sitenin adresi: Hafıza Kartı Kurtarma İÅlemi Nasıl Yapılır ? - Acil Veri Kurtarma Genişletmek için tıkla... Kırık kart onarabilirler ise büyük başarı.
L lonetree Decapat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2024 #6 Rüzgarck dedi: Hocam bazı yerler ve data recovery yapıyor çipi kazıyarak. Ama Türkiye'de var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Veri kurtarabilenler var herhalde bir yere yazdım cevap bekliyorum.
Rüzgarck dedi: Hocam bazı yerler ve data recovery yapıyor çipi kazıyarak. Ama Türkiye'de var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Veri kurtarabilenler var herhalde bir yere yazdım cevap bekliyorum.