spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 19 Haziran 2023 #11 Atakan K dedi: Hocam ben kartı babama vereceğim, işyerinde biçimlendirip getirecek. NTFS olarak biçimlendirince hem cihazımda kullanabileceğim, hem de büyük dosyalar atabileceğim. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Android normalde fat32 destekler. Bazı cihazlat ntfs desteklerken, bazı programlarlada bu destek verilebiliyor. Fat32 4gb boyuta kadar destekler.
Atakan K dedi: Hocam ben kartı babama vereceğim, işyerinde biçimlendirip getirecek. NTFS olarak biçimlendirince hem cihazımda kullanabileceğim, hem de büyük dosyalar atabileceğim. Doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Android normalde fat32 destekler. Bazı cihazlat ntfs desteklerken, bazı programlarlada bu destek verilebiliyor. Fat32 4gb boyuta kadar destekler.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.048 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #12 Hocam bazı kaynaklarda exFAT olarak biçimlendirirseniz sorun çözülecektir diyor,doğru mudur?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 19 Haziran 2023 #13 Atakan K dedi: Hocam bazı kaynaklarda exFAT olarak biçimlendirirseniz sorun çözülecektir diyor,doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet oda android tarafından görülür.
Atakan K dedi: Hocam bazı kaynaklarda exFAT olarak biçimlendirirseniz sorun çözülecektir diyor,doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet oda android tarafından görülür.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.048 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #14 Size göre hangisi daha iyi?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 19 Haziran 2023 #15 Atakan K dedi: Size göre hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Ben fat32 kullanıyorum. ExFat da tercih edilebilir.
Atakan K dedi: Size göre hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... Ben fat32 kullanıyorum. ExFat da tercih edilebilir.