E eventstar3 Hectopat Katılım 19 Haziran 2012 Mesajlar 28 Çözümler 1 1 Mayıs 2013 #11 Aynı işaretler benim kabloda da var fakat şarj oluyor PC görmüyor ? - - - Güncellendi - - - Gittim arkadaşımdan aynısını aldım yine olmuyor yardım edin ya lütfen deliricem. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2013
Aynı işaretler benim kabloda da var fakat şarj oluyor PC görmüyor ? - - - Güncellendi - - - Gittim arkadaşımdan aynısını aldım yine olmuyor yardım edin ya lütfen deliricem.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.469 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 1 Mayıs 2013 #12 Eğer doğru kabloyu kullandığından eminsen telefon ile alakalı bir ayardan olabilir.
E eventstar3 Hectopat Katılım 19 Haziran 2012 Mesajlar 28 Çözümler 1 1 Mayıs 2013 #13 Evet eminim. Telefonda ne ayarı yapacağım ? Bilgisayardan da olabilir Windows tanımadı falan diyor arada sırada. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2013
Evet eminim. Telefonda ne ayarı yapacağım ? Bilgisayardan da olabilir Windows tanımadı falan diyor arada sırada.
A Anıl Sezer Ziyaretçi 1 Mayıs 2013 #14 Telefondan Ayarlar > Uygulamalar > Geliştirme > USB Hata Ayıklaması buradan aktifleştirdikten sonra PC'ye kabloyu takın. Driver yüklüyecektir.
Telefondan Ayarlar > Uygulamalar > Geliştirme > USB Hata Ayıklaması buradan aktifleştirdikten sonra PC'ye kabloyu takın. Driver yüklüyecektir.
E eventstar3 Hectopat Katılım 19 Haziran 2012 Mesajlar 28 Çözümler 1 1 Mayıs 2013 #15 Açtım yeniden taktım yine usb aygıtı tanınmadı diyor. Bir de kablo bu Nokia CA-101 Data Kablosu (Usb den Şarj Edebilme) | hızlıal.com Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2013
Açtım yeniden taktım yine usb aygıtı tanınmadı diyor. Bir de kablo bu Nokia CA-101 Data Kablosu (Usb den Şarj Edebilme) | hızlıal.com