Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 29 Mart 2021 #1 YFK dedi: ISO dosyasına sağ tıklayıp yazdır'a tıklayın. Ve CD'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam... Galiba yapamayacağım aklımda ISO'yu yükleyip SD karta atmak vardı oradana CD'ye atıp Win 10 kuracaktım ama SD kartın 3.6 GB olduğunu hatırladım.
YFK dedi: ISO dosyasına sağ tıklayıp yazdır'a tıklayın. Ve CD'yi seçin. Genişletmek için tıkla... Hocam... Galiba yapamayacağım aklımda ISO'yu yükleyip SD karta atmak vardı oradana CD'ye atıp Win 10 kuracaktım ama SD kartın 3.6 GB olduğunu hatırladım.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 29 Mart 2021 #2 Falsey dedi: Hocam... Galiba yapamayacağım aklımda ISO'yu yükleyip SD karta atmak vardı oradana CD'ye atıp Win 10 kuracaktım ama SD kartın 3.6 GB olduğunu hatırladım. Genişletmek için tıkla... Windows ISO dosyasını parçalar halinde bölün.
Falsey dedi: Hocam... Galiba yapamayacağım aklımda ISO'yu yükleyip SD karta atmak vardı oradana CD'ye atıp Win 10 kuracaktım ama SD kartın 3.6 GB olduğunu hatırladım. Genişletmek için tıkla... Windows ISO dosyasını parçalar halinde bölün.
senkes27 Picopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 519 Çözümler 1 29 Mart 2021 #3 Konu nedir tam olarak?
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 Falsey dedi: Hocam... Galiba yapamayacağım aklımda ISO'yu yükleyip SD karta atmak vardı oradana CD'ye atıp Win 10 kuracaktım ama SD kartın 3.6 GB olduğunu hatırladım. Genişletmek için tıkla... SD karta atsanız dahi çok uzun sürer. Yani benim SD kart çok yavaş bir yüklediğin kadar da atman sürer.
Falsey dedi: Hocam... Galiba yapamayacağım aklımda ISO'yu yükleyip SD karta atmak vardı oradana CD'ye atıp Win 10 kuracaktım ama SD kartın 3.6 GB olduğunu hatırladım. Genişletmek için tıkla... SD karta atsanız dahi çok uzun sürer. Yani benim SD kart çok yavaş bir yüklediğin kadar da atman sürer.