Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 9 Nisan 2021 #31 Lord Raiden dedi: Hocam hazır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz uygulamaları kuruyorum suanda 1 dk.
Lord Raiden dedi: Hocam hazır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz uygulamaları kuruyorum suanda 1 dk.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Nisan 2021 #32 Stack dedi: Dediğiniz uygulamaları kuruyorum su anda, 1 dk. Genişletmek için tıkla... Bekliyorum.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 9 Nisan 2021 #33 Lord Raiden dedi: Bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 9 Nisan 2021
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Nisan 2021 #34 Stack dedi: ID silindi. bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Karşıdaki kişiye bağlanamadı hatası veriyor hocam. Telefon internete bağlı mı? Bir de hangi oyunu SD karta atmak istiyorsunuz? Son düzenleme: 9 Nisan 2021
Stack dedi: ID silindi. bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Karşıdaki kişiye bağlanamadı hatası veriyor hocam. Telefon internete bağlı mı? Bir de hangi oyunu SD karta atmak istiyorsunuz?
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 9 Nisan 2021 #35 Lord Raiden dedi: Karşıdaki kişiye bağlanamadı hatası veriyor hocam. Telefon internete bağlı mı? Bir de hangi oyunu SD karta atmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyun değil yüklemek istediğim yeri SD Card yapmak. Şimdi deneyin. Lord Raiden dedi: Karşıdaki kişiye bağlanamadı hatası veriyor hocam. Telefon internete bağlı mı? Bir de hangi oyunu SD karta atmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mobil veriyi açtım olması lazım şimdi.
Lord Raiden dedi: Karşıdaki kişiye bağlanamadı hatası veriyor hocam. Telefon internete bağlı mı? Bir de hangi oyunu SD karta atmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir oyun değil yüklemek istediğim yeri SD Card yapmak. Şimdi deneyin. Lord Raiden dedi: Karşıdaki kişiye bağlanamadı hatası veriyor hocam. Telefon internete bağlı mı? Bir de hangi oyunu SD karta atmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Mobil veriyi açtım olması lazım şimdi.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Nisan 2021 #36 Stack dedi: Şimdi deneyin Genişletmek için tıkla... Team Viewer Quick Support uygulamasını da yükleyin. Gene bağlantı hatası verdi.
Stack dedi: Şimdi deneyin Genişletmek için tıkla... Team Viewer Quick Support uygulamasını da yükleyin. Gene bağlantı hatası verdi.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 9 Nisan 2021 #37 Lord Raiden dedi: Team Viewer Quick Support uygulamasını da yükleyin. Gene bağlantı hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Yükledim. Lord Raiden dedi: Team Viewer Quick Support uygulamasını da yükleyin. Gene bağlantı hatası verdi. Genişletmek için tıkla... TeamViewer buradan deneyin.
Lord Raiden dedi: Team Viewer Quick Support uygulamasını da yükleyin. Gene bağlantı hatası verdi. Genişletmek için tıkla... Yükledim. Lord Raiden dedi: Team Viewer Quick Support uygulamasını da yükleyin. Gene bağlantı hatası verdi. Genişletmek için tıkla... TeamViewer buradan deneyin.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Nisan 2021 #38 Stack dedi: Yükledim. TeamViewer buradan deneyin. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla kapattım.
Stack Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 1.828 Çözümler 13 Yer İstanbul 9 Nisan 2021 #39 Lord Raiden dedi: Yanlışlıkla kapattım. Genişletmek için tıkla... Okey bekliyorum.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 9 Nisan 2021 #40 Stack dedi: Okey bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Tekrar başlatın uygulamayı.