Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #11 TheCombox dedi: Bu video sorunun cevabı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biliyorum denedi ama o nun kinde sd kart donusturucu var benimkinde girisi var sd nin.
TheCombox dedi: Bu video sorunun cevabı var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biliyorum denedi ama o nun kinde sd kart donusturucu var benimkinde girisi var sd nin.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2022 #12 Sd kart dönüştürücüyü daha hızlı olmasın için kullanıyor.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #13 TheCombox dedi: SD kart dönüştürücüyü daha hızlı olmasın için kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi ozellestirdigim Windows'u kuracağım zaten tum servisler kapali denebilir. Benim sistemde kendi ozellestirdigim Windows var. Bayagi hizli.
TheCombox dedi: SD kart dönüştürücüyü daha hızlı olmasın için kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Kendi ozellestirdigim Windows'u kuracağım zaten tum servisler kapali denebilir. Benim sistemde kendi ozellestirdigim Windows var. Bayagi hizli.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Haziran 2022 #14 Linux_Windows dedi: Kendi ozellestirdigim Windows'u kuracağım zaten tum servisler kapali denebilir. Benim sistemde kendi ozellestirdigim Windows var. Bayagi hizli. Genişletmek için tıkla... O zaman bir deneyin denemekten zarar gelmez. Sonuclarınıda yazarsanız seviniriz bizde bilgilenmiş oluruz.
Linux_Windows dedi: Kendi ozellestirdigim Windows'u kuracağım zaten tum servisler kapali denebilir. Benim sistemde kendi ozellestirdigim Windows var. Bayagi hizli. Genişletmek için tıkla... O zaman bir deneyin denemekten zarar gelmez. Sonuclarınıda yazarsanız seviniriz bizde bilgilenmiş oluruz.
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 1 Haziran 2022 #15 TheCombox dedi: O zaman bir deneyin denemekten zarar gelmez. Sonuclarınıda yazarsanız seviniriz bizde bilgilenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Bencede Enderman isimli kanal da denemis ve de iyi diyor. Linux_Windows dedi: Bencede Enderman isimli kanal da denemis ve de iyi diyor. Genişletmek için tıkla... 32GB dedigine bakmayin rufus yanlis yaziyor explorer.exe de 1tb olarak gorunuyor. Denedim fakat boot olmadı. Son düzenleme: 4 Haziran 2022
TheCombox dedi: O zaman bir deneyin denemekten zarar gelmez. Sonuclarınıda yazarsanız seviniriz bizde bilgilenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Bencede Enderman isimli kanal da denemis ve de iyi diyor. Linux_Windows dedi: Bencede Enderman isimli kanal da denemis ve de iyi diyor. Genişletmek için tıkla... 32GB dedigine bakmayin rufus yanlis yaziyor explorer.exe de 1tb olarak gorunuyor. Denedim fakat boot olmadı.