C Connor Hall Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Ben SD karta nasıl bu Windows şifre kırıcı yüklerim ve Boot ekranında ne yaparsam SD kartım gözükür?
Arkadaşlar merhaba. Ben SD karta nasıl bu Windows şifre kırıcı yüklerim ve Boot ekranında ne yaparsam SD kartım gözükür?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #2 USB okuyucu ile kullanırsanız BIOS üzeride USB bağlantı noktalarından birinde gözükecektir.
C Connor Hall Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #3 sd kart okuyucum var sadece takıncı çalışıyor ama boot ekranında gözükmüyor maalesef Baş-ül Adam dedi: USB okuyucu ile kullanırsanız BIOS üzeride USB bağlantı noktalarından birinde gözükecektir. Genişletmek için tıkla...
sd kart okuyucum var sadece takıncı çalışıyor ama boot ekranında gözükmüyor maalesef Baş-ül Adam dedi: USB okuyucu ile kullanırsanız BIOS üzeride USB bağlantı noktalarından birinde gözükecektir. Genişletmek için tıkla...
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #4 Connor Hall dedi: sd kart okuyucum var sadece takıncı çalışıyor ama boot ekranında gözükmüyor maalesef Genişletmek için tıkla... Bootable olarak yazdığınıza emin misiniz?
Connor Hall dedi: sd kart okuyucum var sadece takıncı çalışıyor ama boot ekranında gözükmüyor maalesef Genişletmek için tıkla... Bootable olarak yazdığınıza emin misiniz?
C Connor Hall Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #5 Baş-ül Adam dedi: Bootable olarak yazdığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim?
Baş-ül Adam dedi: Bootable olarak yazdığınıza emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #6 Connor Hall dedi: Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Rufus ile Windows yazın isterseniz. Eğer kurulum aşamasına geçerse Şifre Kırma Aracı'nı düzgün yazdıramadığınızı anlarız.
Connor Hall dedi: Bunu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Rufus ile Windows yazın isterseniz. Eğer kurulum aşamasına geçerse Şifre Kırma Aracı'nı düzgün yazdıramadığınızı anlarız.