A ali545452 Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 296 Çözümler 1 10 Ekim 2021 #1 Merhaba. Annemin SD cartı telefona takınca SD cart bozuk hatası geliyordu. Gittim bir tane USB SD cart aparatı aldım fakat takınca bazı dosyalar var bazıları da aşağıdaki gibi olmuş. Herhangi bir program var mı bunu düzeltebilmek için?
Merhaba. Annemin SD cartı telefona takınca SD cart bozuk hatası geliyordu. Gittim bir tane USB SD cart aparatı aldım fakat takınca bazı dosyalar var bazıları da aşağıdaki gibi olmuş. Herhangi bir program var mı bunu düzeltebilmek için?
fouur Megapat Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 490 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #2 Technopat buradaki rehberi inceleyebilirsiniz. Rehber normalde silinen dosyaları getirmek için ama halihazırdaki dosyaları da kurtarmak mümkün.
Technopat buradaki rehberi inceleyebilirsiniz. Rehber normalde silinen dosyaları getirmek için ama halihazırdaki dosyaları da kurtarmak mümkün.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 10 Ekim 2021 #3 Aşağıdaki kategoride bulunan yazılımları inceleyebilirsiniz fakat çalışıp çalışmayacağının bir garantisini veremem. Veri Kurtarma www.technopat.net
Aşağıdaki kategoride bulunan yazılımları inceleyebilirsiniz fakat çalışıp çalışmayacağının bir garantisini veremem. Veri Kurtarma www.technopat.net