SD Kartı Telefon Belleği Gibi Kullanmak

Tisknogn

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben önümüzdeki 2 hafta içinde telefon almayı düşünüyorum. En cazip olanı lg g3 veya g4 beat gibi geldi. Fakat kullanılabilir hafızası 4 GB olduğundan sıkıntı olarak düşündüm. Eğer 64 yada 128 GB'lık SD kart alırsam onu telefonun normal hafızası gibi kullanabilir miyim? Ve 4 GB'lık telefon hafızası dolmadan ve hiçbir sorun çıkarmadan SD kartla rahat rahat kullanabilir miyim? 4 GB'ın veriler, güncellemeler gibi şeylerden dolma olasılığı var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Root vs. ile uğraşıp yaparsınız ancak. Size önerim artık 4GB değil de en az 16, hafıza desteği yoksa 32 GB telefonlara yönemlemiz.

Bütçenizi ve telefondan beklentilerinizi belirtebilir misiniz?

Anladım. Bütçem en fazla 1.100 e çıkabilir. Bende 16 Gb ve 32Gb taraftarıyım fakat bu bütçede en uygun telefon beat olduğundan onu alma düşüncesindeydim. Bir Öneriniz varsa söyleyin lütfen. Beklentim hızdan yoksun olmayacak. Yani pek fazla oyun oynamam telefonda ; daha doğrusu oynamayı sevmem. Fakat mmo tarzı oyunları da indirebiliyorum. Renk katıcı ve güzel bir telefon olmalı. Göze kötü gözükmemeli yani. Ve beni tıkamamalı. Yani açılıp kapanışta kasma veya video izlerken ısınmadan dolayı takılmalar falan olmasını istemiyorum.

16 GB'lık Zenfone 2 veya 32 GB'lık LG G2 alabilirsin. İkisi de bütçene uyan telefonlar. Eğer çok oyun oynamam sosyal medya takılır, fotoğraf çekerim dersen Zenfone 2 al. Eğer oyunu çok oynarım dersen 16 GB sana yetmeyebilir.

Sd kart telefonun belleğinden yavaşsa telefon sık sık donar takılır. Gerek yok yani. Ayrıca kesinlikle beat almayın.

Evet zenfone 2-16 GB işimi görür gibi. Gerçekten güzel de görünüyor. Fakat kullanan biri söyleyebilirmi. Takılma veya kasmalar oldumu. Sorunları var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…