könig_elessar Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 16 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Çok fazla beraber kaynak bulanmadığım için kendim oluşturmak istedim. 4 adet SD kart incelemesi ve kısa notlar: İncelenen kartlar: Samsung EVO Plus 64GB Samsung EVO Plus 32GB Sandisk Ultra 32GB Kingston 32GB Burada test sonuçlarını görebilirsiniz hepsini Raspberry Pi'larda kullanmak için aldım. Samsung olan 3 senelik fakat asla performans kaybı yaşamadı. SanDisk olanlar 2 taneydi birisi durup dururken bozuldu. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Çok fazla beraber kaynak bulanmadığım için kendim oluşturmak istedim. 4 adet SD kart incelemesi ve kısa notlar: İncelenen kartlar: Samsung EVO Plus 64GB Samsung EVO Plus 32GB Sandisk Ultra 32GB Kingston 32GB Burada test sonuçlarını görebilirsiniz hepsini Raspberry Pi'larda kullanmak için aldım. Samsung olan 3 senelik fakat asla performans kaybı yaşamadı. SanDisk olanlar 2 taneydi birisi durup dururken bozuldu.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 5 Haziran 2022 #2 könig_elessar dedi: SanDisk olanlar 2 taneydi birisi durup dururken bozuldu. Genişletmek için tıkla... Sandisk'in çoğu ürünü öyle, kalitesiz oluyor genelde.
könig_elessar dedi: SanDisk olanlar 2 taneydi birisi durup dururken bozuldu. Genişletmek için tıkla... Sandisk'in çoğu ürünü öyle, kalitesiz oluyor genelde.