eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:27 #1 SD karttaki fotoğrafları bilgisayara atmak için kabloyla telefonu bilgisayara bağladım. Birkaç klasör sorunsuz attım. Diğer klasörün yarısında böyle bir hata verdi ve şu an hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapmam gerek?
SD karttaki fotoğrafları bilgisayara atmak için kabloyla telefonu bilgisayara bağladım. Birkaç klasör sorunsuz attım. Diğer klasörün yarısında böyle bir hata verdi ve şu an hiçbir şey yapamıyorum. Ne yapmam gerek?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.810 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:35 #3 Çıkar tak yap ve o SD kartı bir daha kullanma. Ömrü dolmuş sayılır onun.
eymensari Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 700 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:36 #4 tereyagburak dedi: Çıkar tak yap ve o SD kartı bir daha kullanma. Ömrü dolmuş sayılır onun. Genişletmek için tıkla... Hocam alalı daha 1 ay olmadı. SD kartı çıkartıp taktım böyle bir uyarı verdi.
tereyagburak dedi: Çıkar tak yap ve o SD kartı bir daha kullanma. Ömrü dolmuş sayılır onun. Genişletmek için tıkla... Hocam alalı daha 1 ay olmadı. SD kartı çıkartıp taktım böyle bir uyarı verdi.