Belli bir programın özel uzantılı dosyası olabilir. Loglama veya kriptolu bilgileri tutmak için kullanılıyordur dosya. Eğer böyle bir durumsa açmanız biraz zor olacaktır.Merhaba arkadaşlar. Bir dosya var bunun uzantısı ( sdfa ) ben bu uzantılı dosyayı exocad.Exe de açabiliyorum ama çok pahalı program, açmam için başka bir yol var mıdır?
Dosya dental sektörde kullanılıyor.
dental sektörde implant yapmak için program da exocadProgram ne için kullanılıyor, içeriğinde ne var? Uygun programı o sayede daha Hızlı bulabiliriz belki.
ilgin için teşekkür ederimDental sektörde kullanılıyor ifadesini şimdi gördüm. Çok spesifik bir alan, bilgim yok ancak bakayım yine de.
Baktım onlara ancak bir sonuç bulamadım ben. AutoCAD gibi programlar açabiliyor mu onları?
Belli bir programın özel uzantılı dosyası olabilir. Loglama veya kriptolu bilgileri tutmak için kullanılıyordur dosya. Eğer böyle bir durumsa açmanız biraz zor olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.