SDRAM ve DRAM birlikte çalışır mı?

RenzokukenNN

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda 1x8 GB 2400MHz DDR4 RAM bulunmakta ve bu RAM DRAM artık oyunlarda 8 GB yetmediği için ilave bir 8 GB RAM alacağım ve PC'mdeki DRAM ile internetten alacağım. SDRAM uyumlu çalışır mı? Bir sorun çıkar mı? Birkaç yabancı sitede mavi ekran hatası alırsın, PC yanar vb şeyler okudum ve tereddüte girdim. Size sormak istedim. Tüm konu, DRAM ve SDRAM beraber çalışır mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    23,7 KB · Görüntüleme: 100
Hocam, onlar eskide kaldı. Dediğim gibi bunlar UDIMM bellekler. Zaten kasadaki ve alacağınız aynı voltaj RAM.

Hocam, onlar eskide kaldı. Dediğim gibi bunlar UDIMM bellekler. Zaten kasadaki ve alacağınız aynı voltaj RAM.
valla dostum sana güvenerek bunun siparişini veriyorum zaten bir sıkıntı çıkarsa amazon gibi bir site elbet iade yapacaktır yardımların için çok çok teşekkürler bu konuyu 3 gündür araştırıyordum
Umarım dualchannel olarak çalışır 😅
Dostum SDRAM eskide kaldı dedin ama sipariş ettiğim aynı zamanda sana attığım ramin linkinde aşağıya inersen Bilgisayar Bellek Türünde DDR4 SDRAM yazmakta ben hala çok tereddütteyim 👉👈 ilk defa böyle bilgisayar parçası alışverişi yapıyorum kızma.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı