SE 124XT vs SE 224XTS

Roger Taylor

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Ankara
İşlemci
Ryzen 5 5600X
Bütçe: 1500₺

Merhaba, elimdeki soğutucu bana yeterli gelmediğinden yeni bir soğutucu almaya karar verdim ve aklımda 2 tane soğutucu var. Bunlar;

ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İÅlemci SoÄutucu

Sizce hangisini almalıyım? Ve sormam gereken bir şey daha var. Arkaplaka yerleştirmem lazımmış halihazırda olan arkaplakayı mı kullanmalıyım? Sıvı soğutucu var hiç memnun değilim performansından o yüzden değişim yapacağım. Anakartın arkasına takılacak plaka kutunun içinden çıkacak mı? Önerileriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
224XTS biraz daha iyi performansı hocam.

Her türlü 224XTS daha iyidir. Se214xt daha düşük versiyonu diye biliyorum.

AK400 -- 214XTS-224XTS modelleri yeterli modeller hocam o işlemci için ama daha 300TL bütçeniz daha varsa baya kaaliteli bir hava soğutma önerebilirim.

Teşekkürler. Altta sorduğum soruya da cevabınız var mı?
Her sokete uygun aparat içinden çıkıyor hocam.

Hocam bu mu yoksa Thermalright Peerless Assassin mi? İkisi de aynı fiyata geliyor neredeyse.

Deepcool olan daha iyi hocam ama aralarında neredeyse fark yok. Deepcool birkaç desibel daha sessiz ve 2-3 derece daha serin çalışıyor.

Gelbura.com dışında 224XTS'i alabileceğimi site var mı ya? Hiç güvenemedim o siteye.

Benim konumu işgal etmektense niye kendi konunu açmadın?

Hocam taksitle alacağım için zaten 1500e fırlıyor tam bütçem 1500TL. Peşin alacak olsaydım DeepCool olan modeli almayı düşünüyordum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…