SE 2020 ile XS takası mantıklı mı?

Ahmrtsenturkk

Decapat
Daha fazla  
Selam bende şu an SE 2020 64 GB var, pili 85 garantisi aralıkta bitiyor. Tanıdık bir abide çok temiz XS 256 GB var hiç açılmamış, pili 83 garantisi yok. Üzerine 2000 TL verip takas etmeyi düşünüyorum. Benim telefonun ikinci eli 8000 civarı adam XS e 12000 istiyor tanıdık diye ucuza veriyor. Sizce aralarında 2000 verecek kadar fark var mı? Telefonla oyun oynamıyorum fotoğraf kalitesi iyi olsun sarjı iyi gitsin bana yeter. Hangisi iyi bilmiyorum sizce takas mantıklı mıdır?

OLED ve daha büyük çerçevesiz ekran istiyorsan geçilir. Bir de XS'in premium hissiyat veren çelik kasası var. SE'nin işlemcisi daha iyi sadece. Pil olarak da az farkla XS iyidir yani geçilebilir.

Abartı bir fark yok bataryada XS kamerada SE 2020 daha iyi. performans olarak SE 2020 bir tık daha iyi ama ekran olarak XS daha iyi. Geçseniz de olur geçmeseniz de olur şahsen ben geçerdim.

Premium kasa, seye göre mükemmel ekran ve pil avantajı var, geçilir

Performans olarak SE2020 daha iyi, XS sadece ekran kalitesi ve ekran boyutu olarak daha iyi, ben olsam takas yapmazdım.

Performans bir çıt daha iyi ve güncelleme desteği daha uzun alacak SE2. Lakin XS'de de A12 çip var yani zaten gündelik uygulamalarda fark edilir performans düşüklüğü yok. Hem ekranı hem de Premium kasasından dolayı aynı zamanda tam ekran olmasından ötürü XS'e geçerdim ben ama cihaz gerçekten açılmamış ve her şeyi orijinal ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…