P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 262 Çözümler 5 29 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar sağ üste yeşil yanıyor ama kamerayı kullanmadığım hiç açmadığım halde her zaman yapmıyor ara sıra yapıyor virüs olabilir mi?
Arkadaşlar sağ üste yeşil yanıyor ama kamerayı kullanmadığım hiç açmadığım halde her zaman yapmıyor ara sıra yapıyor virüs olabilir mi?
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.126 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Ocak 2025 #2 Ana ekranda mı oluyor yoksa herhangi bir uygulamada mı? Kullandığın uygulamanın kamera erişiminden kaynaklıdır.
Ana ekranda mı oluyor yoksa herhangi bir uygulamada mı? Kullandığın uygulamanın kamera erişiminden kaynaklıdır.
LAYNU Hectopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 599 Çözümler 2 Yer Bursa Yıldırım Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i3-1005g1 | Samsung 4×8 GB 2666 MHz | Intel UHD Graphics | SKHynix 256GB SSD | Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim hayatı devam ediyor. 29 Ocak 2025 #3 P_irana dedi: Arkadaşlar sağ üste yeşil yanıyor ama kamerayı kullanmadığım hiç açmadığım halde her zaman yapmıyor ara sıra yapıyor virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle virüs var telefonunda, izleniyor olabilirsin hemen telefonunu sıfırlamanı ya da virüs programı indirmeni tavsiye ederim.
P_irana dedi: Arkadaşlar sağ üste yeşil yanıyor ama kamerayı kullanmadığım hiç açmadığım halde her zaman yapmıyor ara sıra yapıyor virüs olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle virüs var telefonunda, izleniyor olabilirsin hemen telefonunu sıfırlamanı ya da virüs programı indirmeni tavsiye ederim.
P_irana Decapat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 262 Çözümler 5 29 Ocak 2025 #4 v3rtecc dedi: Ana ekranda mı oluyor yoksa herhangi bir uygulamada mı? Kullandığın uygulamanın kamera erişiminden kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Ana ekranda LAYNU dedi: Yüksek ihtimalle virüs var telefonunda, izleniyor olabilirsin hemen telefonunu sıfırlamanı ya da virüs programı indirmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha yeni sıfırladım 1 hafta oldu.
v3rtecc dedi: Ana ekranda mı oluyor yoksa herhangi bir uygulamada mı? Kullandığın uygulamanın kamera erişiminden kaynaklıdır. Genişletmek için tıkla... Ana ekranda LAYNU dedi: Yüksek ihtimalle virüs var telefonunda, izleniyor olabilirsin hemen telefonunu sıfırlamanı ya da virüs programı indirmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Daha yeni sıfırladım 1 hafta oldu.
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.126 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Ocak 2025 #5 P_irana dedi: Ana ekranda Daha yeni sıfırladım 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam force restart yapın, sonra devam ediyor mu diye bakın.
P_irana dedi: Ana ekranda Daha yeni sıfırladım 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam force restart yapın, sonra devam ediyor mu diye bakın.
GucukBey Hectopat Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #6 P_irana dedi: Ana ekranda Daha yeni sıfırladım 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattığınızda tekrar aktif oluyorsa izleniyor olabilirsiniz ya da bir uygulama kamera erişimi izninizi suistimal ediyor. Sıfırlama yapmak ya da yetkili destek ekibine bildirmek en doğrusu.
P_irana dedi: Ana ekranda Daha yeni sıfırladım 1 hafta oldu. Genişletmek için tıkla... Yeniden başlattığınızda tekrar aktif oluyorsa izleniyor olabilirsiniz ya da bir uygulama kamera erişimi izninizi suistimal ediyor. Sıfırlama yapmak ya da yetkili destek ekibine bildirmek en doğrusu.