SE-224-XT vs NH-U12S Redux

SE-224-XT kullanıyorum, R5 5600 ile. 1.25 Volt ile 4600 MHz overclock yaptım o şekilde kullanıyorum. Oyun içerisindeki sıcaklık değerini atayım hemen size.

Noctua da sessiz ve çok iyi soğutuyor diye biliyorum. Fakat deneyimim yok.

50 dereceleri en son 9400F'de görmüştüm. Şu an stok soğutucu ile oyunlarda 85 derecelerdeyim kasada 6 fanlı hava akışı olmasına rağmen.

50 dereceleri en son 9400F'de görmüştüm. Şu an stok soğutucu ile oyunlarda 85 derecelerdeyim kasada 6 fanlı hava akışı olmasına rağmen.

Benim kasam mesh de değil. Onu da hesap edin. Overclock da yaptım. R5 5600X'ten daha güçlü şu an benim işlemcim. Siz overclock yapmazsanız 45-50 derece görürsünüz oyunlarda.

Benim kasam mesh de değil. Onu da hesap edin. Overclock da yaptım. R5 5600X'ten daha güçlü şu an benim işlemcim. Siz overclock yapmazsanız 45-50 derece görürsünüz oyunlarda.
ses durumu nasıl se-224-xt nin rahatsız ediyor mu? ne zamandır kullanıyosunuz? Bir de soğutucuyu tek fan kullanıyorsunuz değil mi orjinal haliyle?

Ses durumu nasıl SE-224-XT'nin rahatsız ediyor mu? Ne zamandır kullanıyosunuz? Bir de soğutucuyu tek fan kullanıyorsunuz değil mi orijinal haliyle?

Evet tek fan. Sesi rahatsız etmiyor. Fan normal modda. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…