S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 2 Eylül 2023 #1 RAM GS kill 2×8 3600mhz ram Ekran kartı Rx 7900xt Anakart B550m İşlemci R5 5600 Kafama yatmayan şey ikinci fanın kablosu nereye takılıyor? Eğer ki olursa bir fan daha alacağım.
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.620 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #2 Spyhis dedi: ikinci fanın kablosu nereye takılıyor? Genişletmek için tıkla... Anakartta yerin yoksa fan çoklayıcıya takıyorsun. Soğutucu bloğun arka tarafında da takmak için yer mevcut takabilirsin. Braket alarak.
Spyhis dedi: ikinci fanın kablosu nereye takılıyor? Genişletmek için tıkla... Anakartta yerin yoksa fan çoklayıcıya takıyorsun. Soğutucu bloğun arka tarafında da takmak için yer mevcut takabilirsin. Braket alarak.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 2 Eylül 2023 #3 Anlamadım tam olarak nerede? @epimedium bir de hocam kasanın ön tarafındaki temperli cam çıkarılır mı?
Anlamadım tam olarak nerede? @epimedium bir de hocam kasanın ön tarafındaki temperli cam çıkarılır mı?
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.792 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 2 Eylül 2023 #4 epimedium dedi: Anakartta yerin yoksa fan çoklayıcıya takıyorsun. Soğutucu bloğun arka tarafında da takmak için yer mevcut takabilirsin. Braket alarak. Genişletmek için tıkla... 224-XTS'in kutusundan 2. fan için yay çıkıyor. Spyhis dedi: Anlamadım tam olarak nerede? @epimedium bir de hocam kasanın ön tarafındaki temperli cam çıkarılır mı? Genişletmek için tıkla... İlk fanı taktığın yerin tersine takacaksın. Fanın etiketsiz kısmı soğutma bloğuna değecek.
epimedium dedi: Anakartta yerin yoksa fan çoklayıcıya takıyorsun. Soğutucu bloğun arka tarafında da takmak için yer mevcut takabilirsin. Braket alarak. Genişletmek için tıkla... 224-XTS'in kutusundan 2. fan için yay çıkıyor. Spyhis dedi: Anlamadım tam olarak nerede? @epimedium bir de hocam kasanın ön tarafındaki temperli cam çıkarılır mı? Genişletmek için tıkla... İlk fanı taktığın yerin tersine takacaksın. Fanın etiketsiz kısmı soğutma bloğuna değecek.
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 2 Eylül 2023 #5 Kablosunu sormuştum @the Prodigy bir de hocam sizce kasanın yan camını açayım mı
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.620 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #6 Spyhis dedi: Kablosunu sormuştum Genişletmek için tıkla... Söyledik ya hocam anakartta yerin yoksa çoklayıcıya takacaksın.
Spyhis dedi: Kablosunu sormuştum Genişletmek için tıkla... Söyledik ya hocam anakartta yerin yoksa çoklayıcıya takacaksın.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.792 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 2 Eylül 2023 #7 Spyhis dedi: Kablosunu sormuştum @the Prodigy bir de hocam sizce kasanın yan camını açayım mı Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar fazla değilse neden açasın? Kablosunu CPU_Opt'a takacaksın varsa. Anakartının tam modeli nedir?
Spyhis dedi: Kablosunu sormuştum @the Prodigy bir de hocam sizce kasanın yan camını açayım mı Genişletmek için tıkla... Sıcaklıklar fazla değilse neden açasın? Kablosunu CPU_Opt'a takacaksın varsa. Anakartının tam modeli nedir?
S Spyhis Kilopat Katılım 22 Kasım 2022 Mesajlar 5.171 Makaleler 1 Çözümler 133 Yer Samsun 2 Eylül 2023 #8 Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Hocam sizce ekran kartının fanlarını 70 derecede %60 hızla mı çalıştırmak yoksa kartın kendi ayarladığı hız ile kasanın fanlarını açmak mı? Korkum 75 derecelerde %65 hızla falan çalıştığı için fanların elimde kalması diğerinde de çok tozlanması @the Prodigy baktınız mı hocam @the Prodigy hocam ne yapayım Son düzenleme: 3 Eylül 2023
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Hocam sizce ekran kartının fanlarını 70 derecede %60 hızla mı çalıştırmak yoksa kartın kendi ayarladığı hız ile kasanın fanlarını açmak mı? Korkum 75 derecelerde %65 hızla falan çalıştığı için fanların elimde kalması diğerinde de çok tozlanması @the Prodigy baktınız mı hocam @the Prodigy hocam ne yapayım